Therese Wickman

BLIVIT ANMÄLT TILL SOCIALEN!

 

Känner mig idag låg, väldigt ledsen & extremt förvirrad.

Det har inkommit en oros anmälan angående Matheus mot mig. Tydligen så ska Matheus inte må bra, ta skada & inte vara trygg med mig då jag någon gång pratat illa om C på mina sociala medier…

Är detta ett skämt? Är det alltså någon av mina egna följare som på riktigt känner oro över att jag inte skulle vara en bra mamma åt Matheus?

Jag krigar & gör allt för mina barn, sätter dom alltid i första rum, jämt & ständigt..

 

Det som gör mest ont är att den som gjort anmälan förmodligen inte ens vet en tredjedel av allt som skett här hemma och tycker att när jag lyft något negativt om C så ha jag varit dum i huvudet & bara en skitsnackare. Tänk, tänk om du bara visste sanningen..

Jag har trott & känt att jag kunnat bollat lite med er, fått andra att känna att dom inte är ensamma i situationen & jag har känt att det har varit skönt att få lyfta lite utav sanningen jag levt i. Men att detta skulle vändas mot mig, att någon tar sanningen till att vara skitsnack och anklaga mig att vara en dålig mamma, en så pass dålig mamma att man lägger tiden på att anmäla till socialen, som gör att jag nu ska åka på möte & sitta och försvara min roll som Mamma..

 

Att det är någon av mina egna följare gör det hela extremt obehagligt & jag vet inte längre om jag kan eller vill uppdatera om någonting längre. Livrädd, för att någon ska missuppfatta något, se mig som dålig mamma & skicka in en ny anmälan.

 

 

Ännu en gång är det kvinnan som ska tystas. Tänk att det förmodligen är en annan kvinna som anmält mig i detta. En kvinna som förmodligen inte har en aning om vad vi levt i.. Om du läser detta, hoppas du är stolt över dig själv…

 

Älskade unge, mitt hjärta går sönder åt att det är någon som sitter & är på riktigt orolig för min roll som mamma åt dig.

Älskar dig till månen & tillbaka!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Christine

    Är det en av dina följare som gjort anmälan? Du låter så säker på det.

    Jag läser din blogg och tycker du är grym på alla sätt och vis! Jag har några gånger funderat på hur du orkar lägga ut bilder på dig och din familj och berätta väldigt intima saker, för att sedan försöka stå emot hårda kommentarer som kommer från läsare.
    Jag känner igen mig i dig! Jag är själv mamma och arbetar 100 procent som polis. Jag försöker alltid ha ett hårt yttre men nånstans här inom mig finns den lilla flickan som folk ibland träffar hårt rakt i hjärtat och man blir barn igen och väldigt sårbar.. har lärt mig att det är okej att visa känslor, att visa sig sårbar- även fast vi trivs bäst med att visa oss starka och tuffa!?

    Du får ta emot mycket och du får svara upp mot mycket- mot många du inte känner. Du har ingen aning om vilka det är som läser allt om din familj. Alla är inte som vi Therese, det finns folk som vill oss andra ont.. jag märker ju att du blir ledsen då du får hårda kommentarer. Är allt värt det i alla fall kanske.. Mitt råd är att inte vara alltför naiv med vad du väljer att berätta och visa för omvärlden om du inte är beredd att ta konsekvenserna.. som ex en soc anmälan från någon som reagerat på något.
    ❤️

    1. theresewickman

      Hej 🙂

      Ja iallafall någon som kollar in min Instagram då anmälan gällde ett klipp därifrån.
      Jag har tyckt & tycker fortfarande att det är viktigt att man visar upp att livet inte är rosa fluffigt & underbart hela tiden. Vet att det har hjälpt många på vägen. Men du har helt rätt, jag har valt att inte längre dela med mig av något kring biten vad gällande ensamvårdnad, allt som hänt med C osv. På ett sett tycker jag det är sorgligt att det skulle behöva gå så långt. Jag har känt ett behov av att få dela med mig av vad som hänt, även om jag inte delat med mig av allt på länga vägar så har det varit en befrielse i att dela en del med er. Tycker det är tragiskt att kvinnor ser till att tysta andra kvinnor & jobbiga upplevelser dom varit med om genom att göra anmälningar till soc. Tragiskt! Jag får helt enkelt ta mig en funderare på om jag ska lägga ner bloggen helt eller inte. KRAM

  2. Anonym

    Men du kanske bör tänka på att allt du lägger ut på sociala medier kan läsas sv al l a inte bara de som beundrar dig och är i samma situation som du utan de som tycker annorlunda. Drssutom kan det finnas i cybervärlden för all evighet så barnen och de som känner barnen kan komma åt vad du har skrivit om dem.
    Varför lägger du ut så mycket på nätet när du är så känslig och inte bara kan strunta i kommentarer du inte tycker om?

    1. theresewickman

      Handlar detta om resorna & ditt tidigare ganska så negativa inlägg om vår resa till Branäs? Jag skriver på min blogg om mitt liv, jag förstår inte vart du vill komma?
      Jag har inga problem att folk tycker annorlunda , tycker det kan vara ganska så givande , men det är skillnad på att tycka olika än att bara slänga iväg en kommentar man aldrig skulle göra ansikte mot ansikte. Själv har jag så svårt att förstå hur man kan lägga så mycket energi på mitt atbete och dom resor vi gör att man känner sådan irritation att man behöver slänga iväg en dum kommentar? Sen får JAG frågan varför jag berättar om mitt liv på bloggen, som om kommentarerna jag får skulle betyda att jag får skylla mig själv? Kanske ska folk bara lära sig att har man inget snällt och Säga kan man låta bli ?

      1. Anonym

        Jo men verkligheten är inte riktigt som du beskriver det, dvs att du bara får ”snälla” kommentarer och att alla tycker som du. Du verkar ha svårt för att ta till dig eller strunta i att andra har andra åsikter än vad du har. Du tänder på alla fyra istället för att se det som feedback.

        1. theresewickman

          Vad handlar detta om? Någon specifik kommentar? Har som sagt inga problem med olika åsikter, men det ar skillnad på olika åsikter & påhopp, tycker du inte? Har du några specifika saker du tänker på så berätta gärna 🙂 Sen har alla ratt att tycka & tänka men det ar inte alltid man behöver berätta det. Som om jag skulle klippa håret kort. Skulle jag fråga om ni tyckte det var finare innan eller nu med kort hår så förväntar jag mig svar & Att alla tycker olika. Men har jag INTE frågat vill man inte höra att jag var finare förut. Den åsikten kan man hålla för sig själv för det ar onödig åsikt att skriva ur sig, en som inte gör nytta. Så för mig ar det stor skillnad vad som ar lämplig åsikt & åsikt. Nar man skriver en åsikt ska man alltid tänka på att man ska kunna våga ska samma sak rakt i ansiktet på den man skriver till, då ar det oftast ett helt ok vis att utrycka sin åsikt…

          1. Anonym

            Ja det är din åsikt men alla i cybervärlden tycker inte så. Därför undrar jag varför du skriver om känsliga saker när vem som helst kan läsa och tycka. För att tjäna pengar?

          2. Sara

            Allt handlar om pengar för henne. Sen radera hon kommentarer som inte tycker som henne. Hon är den ända som pratar så mycket om sitt privatliv för pengar. Kolla bloggbevakning.

          3. theresewickman

            Vad menar du? Jag raderar inga kommentarer men en del kommentarer måste jag godkänna i systemet för att dom ska bli synliga, som med din kommentar här b.l.a. Hur menar du att jag skulle tjäna pengar på min blogg? Du vet att jag inte får en krona för vad som skrivs här? INGENTING! Utan jag tycker det är viktigt att lyfta verkligheten & till 99% är det det som mina läsare uppskattas mest & jag har med det kunnat hjälpt en hel del vilket är det som betyder mest.. Ha en fin dag!

          4. theresewickman

            För att tjäna pengar? Du vet om att jag inte får betalt för min blogg? Jag skriver för min skull & för att andra ska veta att dom inte är ensamma. Livet ser inte ut som rosa fluffiga moln hela tiden & till 99% är det många som är tacksamma för att man kan få ta del av det verkliga livet på min blogg & det betyder mycket… Sen förstår jag inte varför du känner att du behöver ifrågasätta vad jag väljer att skriva på MIN blogg? Gillar du inte mig eller det som skrivs, så är det inget som tvingar dig att läsa. Ha en fin helg <3

        2. Gunilla

          Och det du skriver står du för antar jag eftersom du är anonym?? Men det kanske är så det går till i cybervärlden…Fegis?

  3. Annica

    Många styrkekramar till dig

    Kämpa på även om det vissa dagar är tuffare än andra.

    Blir ledsen för din skull att du inte ska kunna skriva vad du vill.

  4. Ulrika

    Hej Therese!
    Har aldrig kommenterat ngt av dina inlägg å har bara följt dig ett tag. Men oj så ont detta gjorde i mitt hjärta!

    Självklart ska man anmäla om man ser ngt som är oroväckande…men hur kan man se de över instagram och via en blogg…jag blir stum…tårögd…å undrar vart den mänskliga varelsen är påväg. Hur kan man tycka att man äger den rätten att sätta en annan människa i denna situation utan att VETA!? Hade kanske varit på sin plats att isof skriva direkt till dig!

    Önskar så att jag kunde göra ngt för dig♥️❤️

    Stor kram från ulrika i skåne

  5. Elin

    Alltså jag blir så trött på alla dessa oroannälningar till höger och vänster.. självklart om man tydligt ser att ett barn inte når bra/far illa ska det göras en oroanmälan, men alltså i ditt fall ser man hur mkt du gör för att dina barn ska ha det bästa i livet ? skicka dessa resurser till dom som verkligen behöver det istället. Du är grym och dina barn vad vi alla kan se mår bra hos dig♥️

  6. Petra

    Åh, jag lider med dig! Så orättvist och helt utan grund en sådan anmälan måste kännas! Jag kan dock tänka mig vad det kan komma ifrån. Såg en film/händelse på din Instagram när ni var i Branäs, du satt i en soffa och pratade väldigt ironiskt hur dålig C var som pappa och vad han gjorde och inte gjorde. M satt i ditt knä eller i soffan bredvid dig. Jag reagerade på att du pratade så med han precis bredvid dig. Jag är själv separerad och har bitit mig själv i tungan många gånger men bestämde vid separationen för över 10 år sen att aldrig prata skit om sonens pappa inför honom. Säger inte ta den här filmen är anledningen men jag tänker på den nu när jag läser om anmälan. Jag skickar en stor kram och all styrka till dig! Jag är verkligen på din sida så jag hoppas du kan läsa detta objektivt, jag menar verkligen inget elakt. Kram

    1. theresewickman

      Känner lite såhär , för det första är Matheus för liten för att förstå vad jag pratade om & för det andra nämnde jag aldrig hans namn, med flit för att jag inte ville Matheus skulle förstå vem jag pratade om 🙂 Är det något jag är bra på, så är det att bita mig i tungan när jag behöver. Det har varit många gånger jag & dom stora barnens Pappa inte kommit överens & jag kan ha sagt vad jag tyckte och tänkt om våra diskussioner men aldrig så mina barn har hört. Till dom har jag alltid pratat positivt då en relation till sin Pappa är oerhört viktigt för mig ..
      Hade Matheus varit äldre hade jag förstått att man tycker det känns fel, för det tycker jag själv. man ska aldrig lägga sina negativa åsikter om en annan människa på sina barn, men i detta fall du pratar om anser jag att han inte ens förstår vad det skulle röra sig om <3

  7. Anna

    Du behöver inte oroa dig för mötet även om det inte är en rolig situation. Har själv suttit i samma sits. Du gör verkligen allt för dina barn och jag tror att anmälan antingen är från C eller från någon som är avundsjuk på dig eller någon som vill utsätta dig för ”prövningar” för att se hur mycket du står pall för. Jag tycker det är bra att personer i samhället vet om att man kan göra orosanmölningar och att det faktiskt räcker med en oro, man behöver inte ha några konkreta bevis. Det jag tyvärr tycker är sämre är att man inte (oftast) vågar stå för sin oro och lätt gömmer sig och ofta förekommande gör anmälningar av helt andra orsaker än en oro.
    Kämpa och skaka av dig.! Det märks verkligen att du gör allt för dina barn! ❤️

  8. Gisela

    Jag tror faktiskt helt ärligt att det är ingen som tycker att du är en dålig mamma. Det är någon som vill jävlas med dig bara. Att det blivit en ”trend” att anmäla någon man tycker illa om är helt sjukt. Sånt tar tid från fall där barn VERKLIGEN far illa. Jag blir så jäkla arg.
    Therese du har inget att oroa dig för men jag förstår att du blir ledsen. Folk tänker inte längre än näsan räcker.
    Stor kram till dig ❤️ Du vet att du är den bästa mamman för dina barn!

  9. Jenka

    Usch så tråkigt att läsa att du blivit anmäld. Du som är en fantastiskt mamma. Att följa dig ser man hur genitun och äkta du är, hur underbar du ät emot din barn. Jag blir så ledsen för din skull ? Du ska inte behöva få mer mot dig du som redan har det tufft. Önskar att jag kunde hjälpa på något sätt eller passa barnen, synd man bor ca 28mil ifrån. Åh vad jobbigt för dig att behöva gå på massa möten. Hoppas socialen inser att du är en fantastisk mamma och den som anmält gjort de på fel grunder. Skickar massa styrka och kärlek till dig ?❤ Jag hoppas och önskar att du snart kan ansöka om ensam vårdnad då din son har det bäst hos dig. Du gör allt för barnen även om du är helt slut själv. Du kämpar på. Själv blir jag trött och inte mig själv om jag sovit dåligt EN natt. Så jag förstår inte hur du orkar när du inte får sova bra. Massa pepp3till dig fantastiska mamma som kämpar och sliter. Du är så grym, heja dig! ❤

  10. N-E

    Sjukt!
    Men du kan vara lugnt, alla runt dig vet vilken fantastisk mamma du är!!!!
    Och hur du gång på gång sätter barna infördes hand, alla borde han en mamma som dig! Kram

  11. Sanna

    Det finns tyvärr många idioter i denna värld! Ta det inte personligt och Det kommer läggas ner fort ärendet hos socialen.

  12. Annika

    Oroa dig inte! ❤️ Det är uppenbart att du gör allt för dina barn!
    Kanske är anmälan kopplad till att C börjat blogga ? 🙁

  13. Ulle

    Usch så ledsen jag blir, du om någon gör allt för dina barn lever för dem och med dem alltid. Så synd att någon ens gör såhär och tar dyrbar tid ifrån någon socialarbetare tid som behövs till något barn som verkligen far illa .
    Therese du är en fin och närvarande mamma som gör allt och lite till ?

  14. Malin

    Jag tillhör de som undrat hur du kan finansiera en massa resor osv och är väl inte någon favorit följare för din del men en sak vill jag att du ska veta. Du är VÄRLDENS BäSTA mamma för dina barn! Du gör allt för dem och mer där till. Alla resor gör du för deras skull osv. Skulle aldrig orka rodda runt 3 barn på heltid och ständigt hitta på roliga små saker i vardagen så som du gör. Är imponerad av dig. Förstår din oro över att lämna bort din minsta, Hans far har jag ändå från början anat att det är något som är fel. Tror tyvärr också att han valde att träffa dig för att få ett nytt liv i Sverige. Såklart att det varit känslor också men ändå.

    Den här anmälan som är gjord är helt otrolig. Tror du inte att det kan vara pappan själv som gjort den??
    Jag hoppas innerligt att samhället visar sig från rätta sida och ger dig full vårdnad framöver.

    Kämpa på ❤️

  15. Lotte

    Detta är ju absurt! Jag har följt dig sen Ensam mamma och ser ju hur du krigar och kämpar för barnen❤ Det är ju bara ett samtal (inte så farligt som socialen låter att det ska vara.) passa på att lyft allt med C så ska du se att du kanske får lite hjälp? Socialen finns till för att hjälpa inte stjälpa men jävligt onödigt att DU skulle bli anmäld för en sån sak. Massa kramar, det kanske är nu det kommer vända om de bli inblandade 🙂
    https://lotte4.blogspot.se

  16. Lena

    Bry dig inte, du är en grym mamma ❤️ låt ingen trycka ner dig!
    De kommer inte komma nån vart iallafall!
    Avundsjuka ren avundsjuka är va det är!
    Du är bra kom ihåg det!

  17. Lena

    Bry dig inte, du är en grym mamma ❤️ låt ingen trycka ner dig!
    De kommer inte komma nån vart iallafal!
    Avundsjuka ren avundsjuka är va det är!
    Du är bra kom ihåg det!

  18. Matilda

    Hur kan du veta att det är någon av dina följare? Sa de på soc det till dig? Kan det inte vara en vän till C som vill jävlas med dig?

  19. Åsa

    Du är en så bra mamma som kan ta hand om dina underbara barn och jobba som du gör med allt strul som du har.
    Du är guld värd för dina älskade barn.

    Kram

  20. My

    Är detta någon trend bland nättroll? Vet två andra föräldrar som pågrund utav sina socialamedier blivit anmälda till socialtjänsten. Är detta är ett nytt sätt att kunna sprida sin skräck när ord och kränkingar tas bort och ignoreras i kommentarsfälten? Vad är detta för värld vi lever i egentligen. Ussch kan inte ens sätta mig in i hur du måste känna just nu. Men all kärlek till dig, jag har tagit bort många konton ifrån min Instagram, har bara kvar konton som får mig att må bra, som mamma och som människa. Du är självklart en av dem som fått vara kvar.

  21. Johanna

    Men herregud! De kan väl inte finnas en sån korkad människa? Som inte sett hur du ställer upp för dina barn i vått o torrt och gör allt för dom! 😮 den följaren måste va väldigt ny o tycka om C och hans åsikter iaf. Vi dina trogna följare vet iaf att du är en fantastisk mamma som aldrig skulle göra något som skadar dina barn

  22. Marie

    Men va fan, är detta ett skämt eller?! Vilken ärthjärna eller avundsjuk person gör något liknade?! Du ska inte behöva uppleva sånt här när du är en helt grym mamma!

  23. tant H

    Inte klokt att göra så här mot Dig – Du som gör allt! Tyvärr så finns det folk som vill skada andra då de inte har det så bra själva. Kram till Dig! I

  24. Linda

    Är helt säker på att allt kommer att ordna sig och gå bra. Det är så tydligt att det är din livsuppgift är att vara mamma, och du är verkligen en fantastisk sådan. Tyvärr förstår sig en del människor inte på den karmiska aspekten av att det man gör mot andra, slår många gånger hårdare tillbaka på en själv. Många kramar!

  25. Sofie

    Känns som det är en följare som följer dig enbart för att förstöra och vill hjälpa C ,kanske någon som står honom nra eller vill komma honom nära …eller kan de enbart vara den svenska avundsjukan….vidrigt hur man kan anmäla hit å dit utan grunder…kram❤

  26. Sanna

    Så skrämmande! Att en människa som inte känner en kan anmäla bara sådär pga sociala medier. Som inte känner en. Alla vet ju att allt inte visas hela tiden, att det finns så mkt mer än det som visas i sociala medier. Kan tycka att det är konstigt att soc går vidare me endast insta/blogg som grund. Oavsett hur jobbigt det är så tänker jag som så att du har verkligen inget att oroa dig för. Dom kommer lägga ner ärendet när de träffar dig o inser att du är den bästa mamman för M. Så onödigt att männsikan som anmält slösar me resurser som soc kunde lägga där det verkligen behövs ist! Sänder dig en massa styrke kramar!!!?

  27. Kimman

    Tycker så synd om dig therese som får utstå detta. Tycker även att det är synd att människor gör orosanmälan för att jävlas eller något. Det tar ju även bort resurser från de barn i samhället som verkligen behöver hjälp. Du verkar vara en fantastisk mamma till alla dina tre barn.

  28. Sofie

    Du är en grym mamma och vem som helst med lite vett i huvudet ser det bara av att göra en snabb blick på dina sociala medier. Fy fan att människor inte kan skilja på rätt och fel.
    Du är grym ❤️

  29. Ann

    Fyy faan
    Du är en underbar mamma.
    Tror att det är C eller någon han bett göra det.
    Om någon av dina läsare skulle anmäla nån så tror jag dom skulle anmäla C.
    Lycka till !

  30. Daisy

    Din lilla prins (ja å dom andra 2) ser ut att ha de toppen hos dig. De ser pigga, fräscha å välmående ut på alla sätt och vis. Sen verkar du lägga fantastiskt mycket tid på barnen ❤️ jag har då inte sett ett enda inlägg som ens får mig på tanken att barnen inte skulle ha de bra med dig

  31. Mamma till 2

    Då kan ju soc kontakta oss andra följare så kan vi få berätta att vi ser en fantastisk mamma! En mamma som kämpar för sina barn! Åh jag blir så förbannad på sånt här! Skickar lite styrkekramar

  32. Linda

    Blir så ledsen över att läsa detta. Dels uppfattar jag inte att du hänger ut Matteus pappa på något olämpligt sätt och för det andra så är Matteus inte ens läskunning ännu så att han skulle fara illa av det du säger på sociala medier är bara skitsnack . Förstår inte vad det är med människor. Denna kvinna/man känner antagligen inte ens dig. 10 min totalt uppdatering per dag av 24 h. Ta inte åt dig Therese, du verkar vara en fantastisk mamma ❤!

  33. Linnéa Börjesson

    Du är den absolut sista som förtjänar denna skit, förstår inte hur folk tänker!? Man ser rakt igenom allt du gör för dina barn, de är ju bara massa glädje å jag skulle inte klara hälften av de du gör!! Fantastiska människa, förstår hur orolig du är och socialen kommet vara på din sida, denna person som gjort anmälan vet inte ens hälften och är nog otroligt avundsjuk på dig! All styrka till dig, sänder massa kramar och kärlek till dig Therese! Du är grym!!! ❤ / Linnéa

  34. Mamma

    Men skojar du! Ursäkta men vilken jävla idiot som gjort detta!! Hade jag varit du hade jag begränsat vad jag skriver hädanefter..pga just sådana avundsjuka människor som den som gjort denna anmälan stör sig mer av att inte få tillgång till ditt liv. Men dock ska man inte behöva det. Och du..va inte orolig..socialen lägger såklart ner detta ärende direkt sen. Du gör inget fel och har inget att va orolig över! Kram

  35. Emelie

    Men usch, hur mycket ska du behöva gå igenom? ? Varför kan inte kvinnor bara lyfta varandra istället för att se ner och förstöra. Du är den bästa mamman till dina barn. Stor styrkekram till dej!

  36. Malin

    Helt sjukt! Du verkar vara en helt fantastisk mamma som ger dina barn otroligt mycket kärlek. Du är hemma med dina barn och upplevs som en närvarande förälder trots att du är ensamstående. Hur som! Socialen kommer med största sannolikhet att prata med förskolan och det är faktiskt förskolans ord som brukar väga tyngst. Upplever inte förskolan att ditt barn far illa så brukar socialen inte ta anmälan vidare. Dessutom så hade förskolan redan gjort en anmälan om dom upplevde att Matheus far illa! Förstår att det är en otroligt jobbig sits, när någon som inte vet nånting om din situation gör en anmälan. Du är stark och klarar gå igenom detta, även om man gärna sluppit. Stor kram!

  37. Carola

    Vad händer!!! Matteus största trygghet är hos hans mamma och syskon. Gör inte så här mot Matteus, det är inte Therese ni straffar utan det är Matteus. Blir förtvivlad när jag läser detta. Hade Therese gjort saker man ser är farligt för Matteus ska man ringa soc inte annars. Styrka och kramar till dig Therese

  38. Carola

    Vad händer!!! Matteus största trygghet är hos hans mamma och syskon. Gör inte så här mot Matteus, det är inte Therese ni straffar utan det är Matteus. Blir förtvivlad när jag läser detta. Hade Therese gjort saker man ser är farligt för Matteus ska man ringa soc inte annars. Styrka och kramar till dig Therese ❤️

  39. Fanny

    Nej fy vad jag tycker synd om dig❣️
    Som om du inte har tillräckligt jobbigt. ?

    Det enda rådet jag kan ge dig är o vara försiktig fram över med vad du skriver o säger på dina social medier! Folk är inte kloka! Tyvärr!
    Jag gillar dig o din ärlighet men tyvärr så verkar inte alla uppskatta det. ?
    Kram på dig! ?

  40. Vickan

    Men herregud. Det är säkert inte ens någon som är orolig, utan någon som vill skapa drama. Det enda ”skitsnack” du utsatt din föredetta för är ju typ antydningar att du blir orolig om han inte använder en säker bilbarnstol till Mattheus att etc. Det är ju uppenbart att det inte är att vara en dålig mamma. Är det detta vi skall lägga våra knappa resurser på? Sociales har ett jätteviktigt arbete, men det borde läggas där det behövs. Hoppas att människan som anmält dig skäms. Fy!

  41. Josefine

    MEN HUR?!?? Det kan vem som helst se att du gör allt som står i din makt för att dina barn ska ha det bra! Jag kan tänka mig att mycket avundsjuka ligger bakom. Tänk att de allra flest gör säkert bara hälften av allt det du gör för dina barn varje dag. Jag blir uppriktigt ledsen å dina vägnar . Försöker förstå den smärta o frustration du känner just nu, som toppen på berget av allt annat du gått igenom! Stor kram Therese fortsätt vara den bra mamman du är så ska du se att sanningen tillslut VINNER. / Josefine

  42. Jossan

    Nej fy så ledsen man blir!
    Hade jag varit dig hade jag inte nämt honom överhuvudtaget! Hade inte längre kämpat för hans kontakt med Matteus heller. Du har gjort det länge nog, Det får bara dig att bli besviken och må dåligt. I slutändan är det Cs förlust. Ha så lite som möjligt med honom att göra, prioritera dig själv, mår du bra mår barnen bra! Matteus kommer förstå när han blir äldre. Nu ”försvinner” värdefull tid och glädje för att du kämpar för något som känns förgäves och suger musten ur dig! Man kan tyvärr inte ändra på en människa hur gärna man än vill!
    Kram

    1. Josefine

      MEN HUR?!?? Det kan vem som helst se att du gör allt som står i din makt för att dina barn ska ha det bra! Jag kan tänka mig att mycket avundsjuka ligger bakom. Tänk att de allra flest gör säkert bara hälften av allt det du gör för dina barn varje dag. Jag blir uppriktigt ledsen å dina vägnar . Försöker förstå den smärta o frustration du känner just nu, som toppen på berget av allt annat du gått igenom! Stor kram Therese fortsätt vara den bra mamman du är så ska du se att sanningen tillslut VINNER. / Josefine

  43. Jojo

    fruktansvärt hemskt att höra om detta, låter helt idiotiskt att en person kan anmäla från vad hen ser på internet. Att det ens går??
    Jag skickar styrkekramar i massor och är helt säker på att när ni varit hos socialen så kommer fallet läggas mer fort. De gör en koll och kommer inte Se något fel. Det är jag säker på. Men förstår att du nu inte vet varken in el ut när du har det jobb du har.

  44. Annica

    Blir så rädd och trött på att det hela tiden ska vändas o vridas på allt. Jag har följt dig ett litet tag och din blogg genomsyras av din kärlek till dina barn.
    Vill bara skicka en varm kram ? /Annica