SAKNAR REDAN SNÖN! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

SAKNAR REDAN SNÖN!

Innehåller reklam & adlinks för Stadium

 

Hej fina du!

Känns som om det är vår här i Örebro. Nästan 10 plusgrader och bar mark.

Det får mig att längta tillbaka till Branäs & all snö. Oj så härligt det var.

Tror ni det kommer bli någon riktig vinter i år eller är den bara kraftigt försenad?

Kan verkligen rekommendera alla att åka till Branäs om man gillar Skidsemester, framförallt för barnfamiljer.

Alla backar var öppna 9-19 varje dag, maskotar rörde sig runt om i området hela dagarna, det anordnades skidtävlingar för barn , Pulkatävlingar och mycket annan skoj. Det fanns afterski för barn samt för vuxna och backarna var underbara. Helt i min smak , dom flesta var långa men inte allt för branta & för att inte tala om den vackra naturen runt omkring. Hit vill vi tillbaka nästa år igen, det är ett som är säkert.

Fick frågan vad jag rekommenderar mest för en barnfamilj Branäs eller Lindvallen i och med att jag varit där så många gånger innan, men jag skulle säga Branäs utan att tveka, även om jag gillar Lindvallen mycket.. Helt klart bäst för barn & speciellt om man bor uppe vid Soltorget som vi gjorde, där är alla backar perfekt för barn & du har även lekrum för barn & massa annat. Soltorget ligger uppe på Berget till skillnad mot boendena nere vid Branäs by vilket gör att här uppe var det mer snö & det är bara en kort bit upp till toppstugan på berget. Därifrån kan man antingen välja att åka barnbakarna ner igen mot Soltorget eller fortsätta ner på andra sidan berget mot Branäsby, dom backarna är långa och så himla härliga.

 

Här nedan kommer lite blandande bilder från vår vecka. <3

Kidhs skidjacka hittar du HÄR

Ellahs skidhjälm hittar du HÄR. Den är just nu på Rea.

Matheus underställ som vi var så himla nöjda med hittar du här & finns dessutom på kanonerbjudande.

 

Kommer ni på några frågor är det bara att skriva dom här nedan i kommentarsfältet!

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.