ETT ÅR ÄLDRE OCH ETT AV TRE BARN HEMMA. – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

ETT ÅR ÄLDRE OCH ETT AV TRE BARN HEMMA.

Hej fina du!

 

Har du haft en fin helg?

 

Jag har haft en bra helg, lite lugn & ro varvat med födelsedagsmiddag & häng med några tjejkompisar i går kväll för att fira att jag fyllde år. Vi beställde hem Sushi genom Woltappen& herregud så gott det är, jag kommer aldrig tröttna.

Det var en barnfri helg, men Ellah blev kvar hemma ändå, så det var extra mysigt att vakna upp utan ett tomt hem på min födelsedag & med en unge av tre som stod vid fotänden & sjung Ja må du leva & med frukost på sängen. Mammas lilla tjej som inte alls är så liten längre när jag tänker efter… Stoppa tiden tack, på riktigt! Nu kommer en riktig jobbig tid framför mig där jag inte alls känner samma kontroll eller att jag kan skydda henne på samma vis som när hon var liten. Världen där ute känns otäck & jag vill verkligen inte att hon ska växa upp. Vet inte om jag någonsin kommer vara redo för det, att släppa på saker &  låta henne ta sig mellan kompisar själv, vara ute längre osv.  Världen där ute är så stor & grym.!!

 

 

 

I eftermiddags kom vi fram till Branäs. Hämtade upp Kidh & Matheus på vägen tidigt i förmiddags med en fullpackad bil & så styrde vi mot en veckas skidsemester. Med på resan är min Pappa & hans fru & vi var väldigt överens om allihop när vi checkat in ,att vårt boende är helt magiskt. Så himla fint!!

 

Ska visa er massa bilder i veckan, både i från vårt boende men också från våra Skiddagar. Jag har aldrig varit här förut så det ska bli superspännande & roligt att utforska något nytt 🙂

 

Det har redan kommit in lite frågor på Instagram, men är det något du vill ha svar på under denna vecka från våra dagar här i Branäs så ställ frågan här nedan i kommentarerna så ska jag besvara dom 🙂

 

Nu ska jag göra resten av ligan sällskap & krypa till sängs. Sov gott!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Det är såklart alltid svårt att släppa taget o ge sina barn frihet att röra sig i samhället mm, men samtidigt låter du ju barnen leka fritt utomhus där du bor, och det kan lika gärna hända något där, som i övriga Örebro.

  2. H

    Det är såklart alltid svårt att släppa taget o ge sina barn frihet att röra sig i samhället mm, men samtidigt låter du ju barnen leka fritt utomhus där du bor, och det kan lika gärna hända något där, som i övriga Örebro.