Therese Wickman

BÄSTA BLÖJORNA FÖR ATT HÅLLA TÄTT UNDER NATTEN!

Hur härligt är det inte med Fredag?

I och med att barnen bara hann gå tre dagar i skolan så gick den här veckan supersnabbt.

Har satt mig i soffan, dukat upp ett glas vin & tänkte ta kvällen till att arbeta så länge som jag orkar.  Känns skönt att jobba undan lite innan vår semester på Söndag. Kommer självklart uppdatera från Branäs, men allt annat känns skönt att bocka av..

 

Här om dagen rådfrågade jag er på Instagram om bästa blöjan för att hålla tätt under natten & herregud vad fantastiska ni är. Det bombades in med svar..

Ni var också flera som själva ville ha tips så jag lovade att dela svaren tillsammans med er..

 

När jag ser över alla tips som kommit in så har flest rekommenderat Pampers Nappy Pants, ni är också många som rekommenderar att gå upp en storlek på blöja samt att använda vanliga blöjor och ej Up and Go under nattetid.

Så nu har jag köpt hem Pampers Nappy Pants för att prova hur det fungerar för oss, men jag kommer fortsätta använda Liberos Up and Go under dagtid då jag tycker att dom sitter bra på Matheus.

 

Ni var också flera som sade att jag inte borde låta Matheus dricka så sent på kvällen, men just den biten kan jag inte kontrollera i dagsläget då han dricker välling precis innan han somnar & vaknar fortfarande upp under natten & vill ha mer. För att våra nätter ska fungera så får det fortsätta vara så en stund till & med tanke på att han gått ner i vikt & ligger en bra bit under kurvan så är jag glad om han får i sig lite & är han hungrig vill jag inte säga nej då han här hemma redan äter väldigt lite..

Sen är såklart målet att han ska äta så pass bra på dagen att han inte behöver vakna under natten, men vi är inte där ännu..

 

Ellah & Kidh slutade med nattmål precis innan 2 års ålder, tänker att det kanske blir likadant för Matheus helt naturligt..

 

Hoppas du får en fin kväll <3

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.