Therese Wickman

SÅ SER VÅR JUL UT!

Hej & välkommen fjärde Advent.

 

I går kväll gjorde Kidh & jag i ordning årets sista Julgodis & här om dagen slog jag in alla klappar. Så nu är vi redo för flera dagars av Julfirande & mys.

I dag ska vi hem till min mamma för att fira Julafton. Vi brukar alltid fira dagen innan Julafton, men då den infaller på en Måndag & min mamma jobbar hälften av dagen så valde vi idag i stället. Blir bättre & mysigare att få hela dagen & kvällen tillsammans med god mat, sällskapsspel, Julklappar & Jultomten.

 

I morgon har vi bjudit hit några vänner för att ha uppesittarkväll tillsammans. Självklart är alla redo med en Bingolott samt något för en 100 lapp till Julklappsbytet. Känner att det kan bli vad som helst i det där spelen då alla deltagande barn fått välja helt fritt utan vuxnas vetskap vad dom handlat. Kan inte bli annat än succe 🙂

 

På självaste Julafton vaknar vi, öppnar upp Julstrumpan som Tomten kommit på natten & lagt paket i & sen brukar Ellah & Kidhs Pappa komma för att hämta upp dom. Så medan jag & lilleman tar en frukost framför en film & jag förbereder allt inför avfärd medan han sover middag så äter dom stora barnen julfrukost & får tidigt besök av Tomten med sin Pappa, Farmor & resterande släkt hemma hos deras Farmor. När jag sen packat in allt i bilen & är redo för avfärd ut till landet & hem till min Pappa så hämtar jag upp barnen på vägen, sedan kommer vi i år bli kvar där i fyra hela dagar då vi på Annandag ska fira Jul igen där ute, men då med Pappas frus alla barn & deras barn. Snacka om att vi har stor familj & det krävs flera dagars av firande för att hinna umgås med alla.

Är så tacksam för det, speciellt kring dessa tider  det gör ont i min kropp att veta att det finns dom som sitter helt ensamma. Sänder en extra stor tanke till dom i dessa tider.

 

 

 

 

Jag får se hur det kommer bli med uppdateringen på mina sociala medier över Jul & Nyår. Har mycket jobb som väntas i början på nästa år så jag känner verkligen att lite ledighet från all teknologi vore på sin plats.

Så tills vi hörs igen, God Jul & Gott nytt år älskade du!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sanna

    God Jul fina du!!??? Du är en otrolig mamma som kämpar på! Skickar lite extra styrka o energi kramar till dig nu inför dessa dagar!? Ta lite ledigt från uppdateringar me insta, blogg mm o njut med din fina familj ? Även om man kommer sakna inläggen så är det bra o ta lite pauser ibland!??