Therese Wickman

VI NÄRMAR OSS JUL!

I annonssamarbete med Netonnet

 

Vi närmar oss snart andra Advent & här hemma är Julverkstaden i fullgång. I söndags hade jag en dag med bara dom stora barnen så vi passade på att göra Julstjärnor utan lilleman som drar i allt papper & bakade sedan flera olika sorters bullar, kakor & godis. Så mysigt!

Nu ska vi bara hålla oss borta från att äta upp allting innan Jul ?

 

Även lilleman tycker om att vara med i köket så igår hjälptes vi åt att baka en mjuk pepparkaka, som planen var att frysa in. Men vi ändrade oss & bjöd i stället barnens Morfar med fru på gofika istället .

Den blev så himla god! Får vi ta & göra snart igen.

 

Jag är riktigt imponerad av vår nya köksassistent med LCD-skärm från Netonnet.

Den är verkligen kraftfull, enkel att förstå sig på & till skillnad från den jag haft tidigare har denna ett smart lock ovanför bunken vilket gör att ingenting, som smet eller mjöl kommer utanför & den skyddar mot små nyfikna barnhänder som gärna vill ner i bunken. Känns tryckt att nu ha med Matheus nära under bakningen & att han faktiskt kan delta utan att jag ska vara rädd för att han stoppar ner handen i vispen. Dessutom har själva bunken två smarta handtag så den blir lätt att lyfta. Känns lite som en kastrull.

Extra roligt med denna är att det tillkommer en Blender så jag kan göra Smooties & annat gott ,samt en köttkvarn så jag skulle kunna göra min egna korv tillexempel. Just den biten tror jag att jag hoppar över, men för dom som jagar eller gärna gör sin egna korv eller köttfärs är ju detta kanon ,att ha allt samlat i en enda köksassistent. Har aldrig sett det tidigare & att kunna få allt detta, till ett & samma pris. Kanonbra!

 

Netonnet har mängder utav andra produkter, alltid snabba leveranser samt produkter till låga priser, kanske är just därför jag alltid handlat hos Netonnet, just för att jag tycker att dom har väldigt bra priser i jämförelse mot andra liknande kedjor.

Hos Netnonnet kan du handla både i lagershopen samt online på webben. ?

Ett exempel på fler produkter du kan hitta i butiken kommer här nedan…

 

 

Hoppas du får en fortsatt fin vecka, imorgon är det Fredag & snart helg. Härligt! ❤
Puss & kram
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.