HAN FÅR VARA HEMMA IDAG! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

HAN FÅR VARA HEMMA IDAG!

Halloj i stugorna.

Här hemma börjar det blir ordentlig med Julstämning. Ett tips om du inte har öppen spis men ändå vill få den där mysiga känslan i hemmet. Sök på Brasa på Youtube så har du plötsligt en brinnande kamin i huset. Det till & med sprakar från brasan som om den skulle vara riktig.  Supermysigt, speciellt under dom mörka & kalla mornarna.

 

 

 I dag är Matheus hemma & ledig från Förskolan. Hade jobbat undan en del jobb samt så sparar jag resten till ikväll när alla i huset sover. Ville så gärna bara ha honom hemma idag. Ni vet, mysa, leka & fixa lite här hemma tillsammans. Vi har hunnit städa ur ett förrådd, kolla igenom Julklappar, satt in nya foton i ramar & läst massvis av böcker innan han somnade tätt intill mig i sängen. När han vaknar efter sin middagslur ska vi ta en promenad medan snön ligger kvar. Med dessa plusgrader lär den vara borta inom ett par dagar.

 

 

Som ni ser har dom fixat nya tapeter i vårt vardagsrum. Tänkte visa er lite fler bilder när jag är klar med allt. Jag ska ha upp med lite mer på väggarna samt så har jag sålt tv bänken & för summan jag sålde den för köpte jag istället två träplankor som jag ska sätta upp som två hyllplan & sen sätta fast tvn på väggen.

 

Älskar DIY projekt. Man kan förändra ganska mycket i ett hem med små summor. Som i köket. Det är inte fixat på många många år & önskan skulle vara att skaffa ett helt nytt kök, men den summan har jag absolut inte råd med & dessutom är det en hyresrätt. Känner att dom pengarna bara skulle slängas i sjön. I stället har jag köpt plastdekor för bara ett par hundra som jag satt upp i köket så det blev som helt nytt kakel. Hela köket känns som nytt & blev mycket mer i min stil. Trivs redan bättre där inne…

Vill ni se för & efterbilder?

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.