VILL BARA SLIPPA KLUMPEN I MAGEN! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

VILL BARA SLIPPA KLUMPEN I MAGEN!

Hej underbara du!

 

Hoppas du haft en bra start på dagen?

 

Jag ska jobba undan det mesta för att sedan åka upp på stan för att ta en lunch med Linn.

Känner att jag behöver prata & bolla med någon just nu.

 

Fick precis ett samtal, det var från Socialen. När jag hörde dom berätta om en orosanmälan som kommit in så fick jag en klump i magen.  Tydligen har flera stycken anmält C då han tydligen lagt upp filmer på Instagram när han kör bil på motorvägen & samtidigt filmar Matheus.

Känner mig bara så enormt trött på allting.  Känner att jag inte orkar mer av detta. Vill känna mig trygg när Matheus är där & inte denna klump i magen.

Jag vet att han har fantastiska sidor som Pappa. Kan han inte bara fokusera på dom & tänka ett steg längre när det kommer till Matheus och hans säkerhet….

Hatar hur det svänger hela tiden..

 

 

 

 

Fokus på något annat, I går när jag hämtade hem Matheus från förskolan så stannade jag kvar för att ha ett utvecklingssamtal med en av hans Pedagoger. Så kul att höra hur lugn, snäll, omtänksam & nyfiken han är på Förskolan. Dom tror jag pratar om ett helt annat barn när jag berättar hur han kan vara här hemma 😀

Men på något vis, dom sista veckorna har livet med mitt lilla yrväder börjat kännas lättare. Han har fortfarande känslorna utanpå kroppen, hänger mig i benen & klättrar överallt, men han sover betydligt bättre på nätterna, han har börjat finna glädje i att gå från bebis till barn, han har fått en otroligt charmig & rolig personlighet, han vill gärna gosa, pussa på munnen & måste hålla hand när han ska sova.
Förr var nattningarna en strid. Han skrek & skrek, protesterade , rullade runt, lekte & gjorde allt utom att sova. Men sedan en tid tillbaka är nattningarna det mysigaste på dagen. Vi ligger tätt intill , håller hand, kramas & myser tills han somnar i min famn.

 

Mitt lilla Troll, som jag älskar dig..

Hoppas du får en fin fortsatt dag. Nu måste jag kila, hörs sen.

 

KRAM

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kajsa

  Jag tycker att det märks på dina inlägg att du och Matheus är mer i harmoni med varandra 🙂 du verkar må bättre!

  Va tråkigt med hela socialgrejen, hoppas det löser sig på bästa sätt för er alla..

  Stor kram till er allihopa <3

 2. Zandra Augustsson

  Vilka mysiga bilder ❤ Dessa stunder när allt bara faller på plats med dom små och det bara blir så mysigt. De kan verkligen ge en så mycket styrka till dom mindre mysiga stunderna 🥰 Älskade yrväder. Många varma kramar till dig å familjen ❤

 3. Mikaela

  Du har säkert tänkt på det här men påminner dig om att skriva ner allting som händer.Som bevis på alla ogenomtänkta saker han verkar göra.Förstår den där klumpen då pappan till mitt ena barn inte fått bara en utan två orosanmälningar mot sig.Allt du kan göra just nu är att skapa en trygghet för M och jag tycker att du kan begränsa umgänget med lite hjälp.

 4. Lovisa

  Måste fråga hur du tänker när du lämnar M till C och samtidigt varit till jurist ang ensam vårdnad? Vill du dela med honom eller är det han som kräver att få ha honom?

  1. theresewickman
   theresewickman

   Skulle jag motsäga mig umgänge så är JAG den som kan bli anmäld för att göra fel. Båda föräldrarna har rätt till umgänge med sitt barn & så länge vi inte kommit längre så har jag ingenting att säga till om. Skulle jag i framtiden få ensam vårdad så har det ingenting med umgänget att göra & han skulle fotfarande behålla sin rätt att vara med sin son. Det har med andra saker, som att han inte kan resa ensam med honom utomlands, att han inte har något med viktiga papper osv att göra, men träffa honom kommer han enligt lag alltid ha rätt att göra & jag vill att Matheus ska ha sin Pappa i sitt liv. Men där Matheus kommer först & framförallt hans välmående & trygghet <3

    1. cass

     O sånt trollar man fram bara för du eller Therese skulle önska det. Poppa bubblan! O yttra dig inte i frågor som du uppenbarligen inte har minsta koll på, Lovisa.

     1. Lovisa

      Haha som att du avgör inte när jag inte ska yttra mig. Jag är väl medveten att föräldrar får ha övervakat umgänge just för att de inte ser till barnets säkerhet och trygghet. Skrev inte nånstans att man trollar fram det heller. Du har noll koll.

   1. Maria

    Förlåt om jag lägger mig i nu men jag vill bara belysa en viktig del i i detta. Det är inte föräldrarnas rättighet till att träffa barnet/barnen utan det är barnens rättighet till sina föräldrar.. Som såklart ska ske under trygga och säkra förhållanden. Så tråkigt för alla er att ni hamnat i denna situation, önskar verkligen att allt bara kunde få lösa sig till det bästa för er och du och barnen kan få lugn och ro❤️ Kämpa❤️