KIDHS RUM! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

KIDHS RUM!

Hej fina du!

Vet att ni vill se mer av vårt Radhus, så tänkte visa lite bilder från Kidhs rum.

 

Kidhs rum är det största rummet i huset. Planen är att när Matheus sover hela nätter så ska hans säng flytta in där. Så att dom har en varsin del av rummet.

Just nu är det avskilt med en byrå & det är väl egentligen bara den delen av rummet han använder. Både Ellah & Kidh har blivit så stora nu så det blir inte så mycket lek på rummet längre. Kan hända att Kidh leker med Lego, men annars spelar han mest tv-spel med en kompis eller hänger nere i vardagsrummet.

 Upplever dock att Ellah hänger mycket på sitt rum sedan vi gjorde om där inne. Hon har förmodligen större behov såhär mot tonåren att ha sitt egna space.

Hänger dina äldre barn mycket i sina rum?

 

Älskar färgerna i Kidhs rum. Det ger så mycket värme <3

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marie Karlsson

  Så mysiga bilder & så fint ni har det (kalender på min blogg med fina vinster varje dag. (Hur är det att blogga på loppi, får man framhävas osv, har du bloggat på fler portaler, är ev sugen att byta

 2. Linda

  Våran äldsta blir 13 nu i december och han är nästan bara på sitt rum. Brukar få ropa ner han så jag får lite sällskap i soffan på kvällarna iom att min man jobbar borta. Förut kom han självmant men inte nu längre. Tjejen som blir 11 är också en hel del på sitt rum men inte lika mycket än som tur är 😉

 3. Jennifer

  Knoparna på Ellahs byrå? Vart har du köpt dom? Använder du samma skruv som innan? Då jag har två av den byrån också och gärna vill byta 😊

 4. StrongMama

  Det blev jättefint, härliga färger du har i barnens rum, älskar att du vågar ha mer färg och inte bara grått som de flesta har. Tycker det ser så trist ut för att vara barnrum. Ja jag skulle göra likadant, med att ge äldsta barnen eget rum, tror det behövs och de yngsta får dela.