VINTERLAND! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

VINTERLAND!

Måndag, ny vecka & en vecka närmre Julafton.

Önskar dock att December gick så sakta det bara går, för att hinna mysa , pyssla & baka extra mycket. För när Julen sedan har varit, då vill jag helst slänga ut allt

 

Det var jättejobbigt att lämna Matheus på förskolan i morse. Han var så himla ledsen, så jag valde att vara med på Förskolan en stund innan jag sade hejdå. Tror det har att göra med att han varit borta i helgen & att det blir extra jobbigt när jag lämnar på Förskolan. Som om han skulle behöva säga adjö igen…

 

I fredags hade vi dock det supermysigt, jag & lilleman på tu man hand. Vi lekte ute i snön, läste böcker , låg länge & myste i sängen & det var verkligen en superhärlig dag. Kändes bra eftersom han senare på kvällen åkte.

Skulle varit barnledig hela helgen, men det blev inte så. Ellah ringde & var så himla ledsen i Fredags natt. Kunde inte sova & kände stort behov av att få vara tillsammans med mig. Efter mycket prat kom vi fram till att det ändå var bäst att jag kom & hämtade henne, så i helgen har det varit hon & jag. Vi har varit på Dop , hon har haft Dansuppvisning, vi har haft mina föräldrar med respektive här på middag igår & på kvällen slog vi till med lite Julbak.

Inte så mycket återhämtning som planerat i helgen, men vad gör de? Helgen var underbar!

 

Vad har ni gjort i helgen?

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Kan du inte skriva vad ni gör för pyssel, behöver tips på vad man enkelt kan göra med barnen hemma. Har dock en treåring samt en nyfödd hemma men julpyssel är önskvärt!