GRATIS JULKALENDER! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

GRATIS JULKALENDER!

Jag som tyckte jag tjuvstartade Julen ganska så tidigt i år har inte hängt med sista veckan. Det är ju nu på Söndag det är första Advent. Så snabbt det gått.

I morse vaknade vi dessutom upp till ett snötäckt Örebro. Helt underbart!

Har det snöat där du bor?

 

I år har jag valt att dra ner på Julklappar. Barnen fick lilla Livia som förtidig Julklapp i somras så dom vet att det inte kommer bli så många klappar i från mig…

Känner också att Julen handlar om så mycket mer än Julklappar på Julklappar. Jag älskar att köpa & ge bort, mycket hellre än att få. Men jag tycker ändå jag är duktig att inte överkonsumera när det kommer till den biten.

Har dock knoppat ihop en Julkalender till barnen, något som kommer ge oss kvalitestid tillsammans & som förmodligen kommer skapa minnen att bära med oss.

Tänker att det som är viktigast kring Jul är tiden vi får med varandra.

Denna Julkalender som jag gjort är superenkel & går att ha helt kostnadsfri om man vill. Jag har lagt till b.l.a Bio & besök på badhuset under December månad, men här väljer du helt & hållet själv vad som ska stå på era lappar.

Dessa lappar kommer jag i helgen när barnen är hemma hos sin Pappa att rulla ihop med ett litet snöre runt & hänga upp på väggen i deras Julkalander. Eller ska jag ha dom i den lilla granen i köket kanske?

 

 

  Hoppas du får en fin kommande helg.

När lilleman vaknar från sin middagslur ska vi ta en promenad ut i snön. Bäst att passa på, eller hur?

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.