NÄR JAG MISSUPPFATTAS! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

NÄR JAG MISSUPPFATTAS!

Hej fina du.

 

Kidh är hemma från skolan idag. Han är lite hängig. Vet inte om det hör ihop med att han drog ut tanden igår? Var en rejäl rot på tanden så förstår om det gör ont.

Jag arbetar, dricker kaffe & ska i eftermiddag i väg på ett möte. Har varit så pepp på detta möte då det handlar om en ide som jag vill jobba vidare med & som jag verkligen tror på.

Men så är dagen här & jag känner mig lite låg. Jag vet att man inte ska ta åt sig av dumma ord, men när man redan är svag så är det lättare sagt än gjort.

Vissa har nog lättare än andra att borsta bort det från axlarna.Men jag ska erkänna att jag har svårt för det. I perioder lättare än andra. Jag hatar att bli missuppfattad som person & jag kan inte begära att alla ska tycka om mig, absolut inte. Men då förstår jag heller inte anledningen att följa mig, för att sen hacka på mig som person?

Jag menar, jag skulle aldrig följa någon som uppenbarligen fick mig att må dåligt eller som jag irriterade mig på. Då skulle jag välja att avfölja & inte lägga ner någon tid på personen?

Sen är alla olika, men jag har så svårt att förstå hur man kan välja att störa sig så mycket på andra människor att man väljer att lägga ner tid på att kommentera …

Kom av en slump in på skvallerbloggen, där hade det skrivits om mig. Hon som driver bloggen hade inte skrivit elakt utan det var mer i kommentarsfältet. Uppenbarligen så är det några av mina egna följare som valt att spy gala över mig.

Jag var tydligen både bäst, vackrast & starkaste då jag sökte sådan enorm uppmärksamhet hela tiden på att jag skulle vara allt detta. & enligt dom så måste jag må extremt dåligt.

Att jag mår dåligt, det har dom rätt i att jag gör. Men inte av den anledningen som dom tycks tro.

Bara av att läsa detta har man missuppfattat allt varför jag väljer att dela med mig så privat som jag gör. Jag visar inte upp min kropp i underkläder för att få uppmärksamhet eller bekräftelse, jag berättar inte heller hur jäkla jobbigt livet kan kännas ibland för att få höra hur jäkla stark jag är & jag delar inte med mig av dom blandande känslorna kring mammalivet för att höra att jag är världens bästa mamma. Jag väljer att dela med mig så privat av mig själv till er för att fler ska förstå att man inte är ensam.

I en värld där allt målas upp som perfekt. Där man alltid älskar mammalivet, där kroppar visas upp som smala & vältränade som ideal för den perfekta kroppen & där människor väljer att visa upp sina bästa sidor av sitt liv så vill jag vara en av dom som vill göra skillnad. Om jag bara kan få någon annan att må lite bättre över sig själv eller som själv kan känna igen sig när det kommer till jobbiga tankar, mående eller förändring av kroppen så tänker jag fortsätta. Det handlar inte om mig, att jag vill ha uppmärksamheten, utan för att jag vill vara med att skapa skillnad …

Min avsikt är att stärka andra kvinnor, speciellt i sina kroppar , att vi alla ser olika ut, men att alla är lika vackra & värdefulla ändå ❤

 

 

Ta hand om dig ❤

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sanna

  Jag har som sagt precis hittat hit, till din blogg. Har läst bakåt o nu kommit till detta inlägg. Jag är otroligt tacksam över att du är ärlig o delar med dig av livets alla delar! Både bättre o sämre. Jag är väldigt duktigt på o klanka ner på mig själv som mamma, även om jag gör ALLT för mina barn! O då läsa bloggar där allt är prima hela tiden gör bara att man mår sämre. Jag läser hellre en ärlig blogg med allt vad det innebär, för det har jag betydligt lättare o relatera till. O jag känner igen mig o känner mig inte ensam! Tack för ALLT du delar med dig!🌸 O fortsätt så! Stör man sig på det så är det bara o sluta läsa. Jag kommer definitivt fortsätta o läsa din blogg. Den bästa jag läst hittills o är sååå glad att jag hittade till den!🙏🏼

 2. Miranda

  Du GÖR skillnad! Du är verkligheten i en fejkad värld!
  förstår helt att du blir ledsen och tar åt dig, det hade jag också gjort, så kan inte säga “ta inte åt dig” för det är alldeles för lätt att säga men du ska veta hur mycket glädje det faktiskt ger att gå in på din blogg eller instagram och se något annat än fläckfria beigea nyanser <3.
  Kram och ha en fin första adventshelg

 3. Jenka

  Kan bara tänka mig hur jobbigt det måste vara att läsa om folk som skriver dumma saker om dig. Men snälla försök försök försök att inte ta åt dig av det ❤ Läs inte sånt, skrolla förbi. Du är så stark som person ❤ Skickar massa pepp. Jag förstår att du delar med dig av din vardag för att andra ska kunna känna igen sig i hur livet är med små barn och hur ens kropp kan se ut efter att man fött barn osv. Sen att du kan lägga ut om bra rabatter är ett extra plus. Tack för att du vågar/vill dela med dig av ditt liv ❤🌸 Fortstätter att följa dig 💐

 4. Madde

  Förstår att det känns jobbigt att läsa elaka kommentarer, speciellt när du mår dåligt över annat. Men troll finns överallt och jag är övertygad om att nästan alla som läser din blogg gör det för att de gillar att följa dig och uppskattar ärliga vardagsskildringar.

 5. Ann.B

  Hej!
  Förstår att det gör ont att läsa skit som inte stämmer.
  Du behöver bara titta på dina fina barn för att veta att du är en bra mamma.
  Kram