MEGASTOR REA HOS KIDSBRANDSTORE! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

MEGASTOR REA HOS KIDSBRANDSTORE!

I annonssamarbete med KidsBrandStore 

Hej fina du!

Har du också barn som växer & börjar bli stora?

Kan inte riktigt förstå att min lilla Ellah, min förstfödda redan närmar sig 11 år. En stor tjej som går rätt in mot tonåren. Känns lite skrämmande, på gott & ont.

Har märkt stor skillnad sedan hon i höstas började uppe i mellanstadiet. Plötsligt är det här med kläder väldigt viktigt. Jag har inte en chans att få handla något på egenhand till henne längre. Hon har gått mot sin egna stil & där tycker & tänker vi lite olika 😊

Jag själv som aldrig brytt mig om märken på kläder, eller kanske gjorde jag det som tonåring. Jo, men vad dum jag är, det gjorde jag ju. Hur kunde jag glömma bort när alla skulle bära sådana där Adidasbyxor med knäppen på sidan, eller en tröja med stort FILA märke över tröjan. Minns ni? Har ni något minne av något speciellt klädesmärke eller plagg som var poppis när du var ung?

 

Ellah önskar dig numera nästan bara märkeskläder. 🙈 Kan ju bli dyrt i längden om man bara skulle köpa märkeskläder, men jag försöker hålla koll på Reor & olika kampanjer för att möjligtvis kunna göra några fynd. Fördelen är att kläderna behåller ett fint andrahandsvärde.

Har du också barn som önskar sig märkeskläder nu till Jul?

Då kan jag glädja dig med att mellan 28/11 – 2/12 pågår det 20-70% REA hos KidsBrandStore & med min kod WICKMAN får du 10% extra. Hur bra?

Det finns märken som Adidas, GANT, Calvin Klein, Nike, Fred Perry mfl

Mina barn behövde nya Skidkläder så med den stora rabatten som pågick så slog vi till. 😊

 

 

Vill du kika in på hemsidan så gör du det HÄR!

 

Vore också så kul om ni kunde dela med er om mad ni själv minns för märken som var extra populärt när du var yngre?

 

Puss & kram ❤

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Julia

    När jag var yngre (25 år nu) så var puma mitt favoritmärke och är fortfarande. Jag fick alltid puma kläder vid jul av min morbror. Nu förtiden är jag fortfarande pumanörd men köper enbart när det är rea och lyckas fynda mycket kläder med det märket.
    🙂

  2. Emelie

    Ja! Adidasbyxorna alltså, tjatade till mig ett par men tyckte de var obekväma och det blev kallt om benen så det fick bli mammas mjukisbyxor istället :p och buffaloskorna, inte för att glömma fornarina-jeansen. Fick tyvärr inte något utav dem med motiveringen att skorna var förskräckligt fula och att jag skulle slå mig sönder och samman och att jeansen var för dyra för någon som slet ut jeans på löpande band :p