MIN MODIGA KILLE! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

MIN MODIGA KILLE!

Hej vännen. Har du haft en fin vecka än så länge?

Hur är vädret där du bor? Här är det blött, grått & milt väder men enligt väderprognosen ska det bli snö & sol till helgen. Jippi!

Jag & barnen har bestämt att vi ska julbaka & pyssla på Söndag. Längtar redan 😊

 

I dag jobbar jag med flera Utkast till företag. Redigerar bilder, skriver content & så ska jag hinna med att fakturera innan lilleman ska hämtas på Förskolan. Kidh är hemma med mig idag. I morse var vi till tandläkaren för att mäta ut inför den kommande tandställningen & så drog han ut en tand. Det är en mjölktand som dom tydligen ville dra ut för att snabba på processen med tandställningen. En tand lät dom sitta kvar då den börjar bli lös, men denna tand hade en jättelång rot & skulle inte bli lös än på länge, så dom beslutade att dra ut den.

Kidh känner sig lite dåsig efter besöket. Han hade varit så nervös inför detta & när spänningarna släpper blir han likblek & trött. Så en vilodag fick det bli.

 

Han var så himla duktig. Han tyckte det gjorde ont, men bet ihop för att få det överstökat. Hemma kramades & gosade vi en lång stund. Nu sitter han & kolar film medan jag arbetar..

 

Hoppas du får en fortsatt fin dag!

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.