DET HANDLAR OM ATT TRO PÅ GODHETEN I MÄNNISKOR & SPRIDA DEN VIDARE! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

DET HANDLAR OM ATT TRO PÅ GODHETEN I MÄNNISKOR & SPRIDA DEN VIDARE!

I annonssamarbete med BE-KIND

 

 

Hej fina du!

 

Har du haft en fin start på dagen? Är du duktig på att få i dig mellanmål eller ta med dig något när du är ute på vift?

Jag har varit superdålig på det om jag ska erkänna. Speciellt när jag är ute på vift, då glömmer jag bort att få i mig något & jag känner snabbt hur humöret svänger när blodsockret sjunker. Har alltid tänkt att det är så krångligt att packa med sig något eller så blir jag alltid borta längre än vad jag först kanske tänkt.

Men det är ju egentligen hur smidigt som helst, gäller bara att ha det hemma. Som en frukt eller dessa BE-KIND bars som jag fått provat under en tid. Älskar dom & speciellt smidigheten att alltid ha med sig ett par i väskan att ta fram vid behov.

 

BE-KIND bars är läckra, näringsrika & enkla. Dom är gjorda utav nötter & spannmål & är helt fri från gluten samt har inga artificiella färgämnen, smakämnen eller konserveringsmedel..👍

 

Jag gillar inte bara BE-KIND för deras goda snacks & mellanmål utan också för att dom har en större vision än att bara sälja produkter,  därav namnen BE-KIND. Företaget tror på en godhet i människor som kan förändra världen , därför volontär arbetar b.l.a deras personal året om.

 

Dessa säljs på b.l.a på Ica, Citygross, Cirkle K mfl

 

Så goda att jag har svårt att få behålla dessa för mig själv. Se bara 🤣❤

 

Har du ätit dessa förr? Vilken smak är din favorit? Min är nog Dark chocolate with Nuts with Sea Salt eller Almond & Coconut. Såå goda!

 

Ta hand om dig, sprid kärlek & godhet vidare.

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenka

  Får kolla efter dessa Be kind mellanmål och se om det är något man kan ha med när man är iväg. Men kanske undvika på jobbet om det är nötter i för de får vi inte ha på mitt jobb som mellanmål. Får även kolla Kcal om sambo kan äta dessa. Tack för tipset 😊

  1. theresewickman
   theresewickman

   Följer man mig så vet man att jag betalade den resan själv efter att ha fått lite “extra! under Jul. EN resa jag kände jag & barnen behövde komma iväg på med tanke på allt om skedde här hemma just då. En resa som vi kunde åka på tackvare att en av mina bästa vänner bor där så vi kunde bo gratis. Vi hittade billiga flygbiljetter så kom ner för en väldigt liten summa. Vet inte varför du frågar, av ren nyfikenhet eller har det men något annat att göra?

   Ha en fin kväll 😊