Therese Wickman

HAR VARIT MYSIGT!

Innehåller adlinks & reklam för Lekmer

 

Hej vännen.

Här hemma kör vi fortsatt sjukstuga men i morse vaknade Matheus upp utan massa klet i ögonen så jag gissar på att han kan återgå till Förskolan i morgon?

Denna gång har det ändå varit väldigt mysigt att vabba & ha honom hemma. Förutom ögoninfektionen har han ändå mått bra så vi har kunnat lekt, busat & haft det supermysigt.

 

Vi närmar oss Jul & jag vet att den största procenten som följer mig här inne uppskattar när jag tipsar om tävlingar, reor eller kampanjer som pågår. Snart är det Black Week & jag gissar att jag kommer kunna dela en del unika erbjudande till er. Men vill redan nu tipsa om att Lekmer har hela 25% rabatt på mängder av varor på deras outletsida. B.l.a massa kläder. Uppge koden OUTLET25

Du kommer till kampanjen HÄR

 

Hoppas du får en fortsatt fin dag. Jag tänkte besvara alla frågor som kommit in angående Kryssningen i kväll om Matheus vill samarbeta med mig. Det har blivit flera sena kvällar där han vaknat upp en kort stund senare & inte kunnat somna om, så vi håller tummarna. Till dess ska jag & Matheus ta ett bad, tänker att vi ska hoppa ut pyjamasen en stund idag ?

 

Håller också på att leta rätt på mer DIY pyssel till Jul. B.l.a ska jag & Ellah göra egna Julstjärnor. Är det något som skulle vara intressant att ta del av?

 

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.