Therese Wickman

SÅ FIN LITEN KÄLKE.

Hej fina du.

Måndag & ny vecka & trots minimal sömn i natt är jag peppad på en ny vecka. Idag ska golvet bli klart & det ska bli så innerligt skönt att kunna bo normalt igen.  Till helgen som kommer har jag lovat barnen att vi ska julpynta mera. Hittills har vi fått upp några ljusstackar & köpt några hyacinter & bara det gjorde hemmet mycket mysigare ?

Har levt på köpmat hela helgen i och med att jag inte kunnat använda köket, så tro det eller ej, men det ska bli skönt att kunna tillaga någon god husmanskost i veckan. Blev oerhört sugen på hemmagjort potatismos & rullade köttbullar. Mums.!

I lördags kväll var jag som sagt på bio med min mamma. Vi såg ”Jag kommer hem igen till Jul” tror jag den heter med b.l.a Peter Jöback.  Rolig, fin & sorglig film som jag kan rekommendera.

Efter filmen mötte vi upp mammas man för att äta middag. Blev en supergod Skaldjurspasta. innan vi for hem åt varsitt håll.

Igår ,Söndag hämtade jag upp Ellah tidigt på morgonen hemma hos sin Pappa för att åka iväg på en urgullig liten Julmarknad på landet, bara hon & jag  ?

Fyndade en gammal kälke, en gammal trälåda, bakverk, hyacinter & hembrygd öl till min Pappa. Längtar redan till nästa års succé marknad.

 


Hur söt är inte kälken jag lyckades fynda?

Nu åkte precis golvläggaren , tack & lov.  Så ska ställa tillbaka alla möbler & ta ikapp massa arbete innan barnen kommer.

 

Hoppas du får en fin dag ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.