TÄNK ATT HON ÄR MIN BÄSTE VÄN! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

TÄNK ATT HON ÄR MIN BÄSTE VÄN!

Hej vännen!

 

Lördag & sovmorgon, oj så härligt.

 

Spenderade gårdagen med hämtmat, snacks & film i sängen. Fanns inte så många andra alternativ med tanke på Kaoset på nedervåningen. Skönt att veta att det bara är fram till Måndag. Det överlever man ju. Det blir ju sällan som man planerar, eller hur?  😉

 

Tänkte ta dagen åt att arbeta. Kanske spontant känns tråkigt när man är barnledig & allt, men jag tycker det är en skön känsla att jobba undan & dessutom älskar jag mitt arbete..

Funderar skarpt också på om jag ska ta en lång promenad för lite frisk luft & åka iväg på thaimassage. Har så ont i mina axlar & nacke att det vore rena drömmen att skämma bort sig själv lite grann.

 

 

 I kväll ska jag & min mamma på bio. Tänk att min mamma också är min bäste vän. Hon eller min Pappa är faktiskt dom första jag tänker på att fråga när det kommer till bio, umgås eller resa någonstans tillsammans. Är dock glad för relationen vi besitter men vad ensam jag kommer känna mig den dagen dom försvinner. Ussh, vill inte ens tänka tanken. Önskar vi kunde leva för alltid ❤

Har du någon bäste vän?

 

 

Hoppas du får en fin fortsatt helg.

I morgon bitti ska jag hämta upp Ellah, sen ska vi ta en liten utflykt bara vi två. Vi ska gå på en mysig liten Julmarknad & fika. Kan nog bli en fin dag!

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Skånsk tvåbarnsmamma

  Så härligt, önskar verkligen jag hade en bästa vän, men tyvärr inte. Har flera vänner men tyvärr inte den där jag skulle ringa mitt i natten om jag behöver prata, då grubblar jag hellre själv 😢

  1. theresewickman
   theresewickman

   Jag känner med dig. Förr hade jag en bäste vän, vi gjorde allt tillsammans. Men efter högstadiet gled vi i från varandra & jag kan vara riktigt avundsjuk på några utav mina vänner som verkligen har en sådan där bästis som följt åt hela livet & som gör allt tillsammans. Det har jag aldrig haft även om jag har flera vänner omkring mig. Då är jag extra glad åt relationen jag har med min mamma ❤
   Men det är aldrig försent att hitta en bästa vän & egentligen kanske man inte behöver någon så länge man har vänner runt omkring som man litar på.? KRAM

 2. Mary

  Så underbart att du är så nära dina föräldrar. Min mamma är inte ”som alla andra mammor”. Hon är elak och gör mig bara illa. Jag har tänkt bryta med henne. Många gånger.

  1. Karin

   Jag har ingen kontakt alls med min mamma. Och har inte haft på många år. När vi hade kontakt gjorde hon inget annat än kritiserade och klankade ner på mig de gånger hon hörde av sig. Det slipper jag gärna.

   1. Mary

    Karin! Det är tråkigt att höra. Men samtligt skönt att höra att jag inte är ensam om det. Precis så är min mamma med. Varje gång vi ses passar hon på och tala om hur dålig jag är, hur bryter man med sin mamma?

    1. theresewickman
     theresewickman

     Har du talat om för henne hur du känner & hur hon får dig att må? Våga berätta, ge henne en chans att ändra sitt beteende & gör hon det inte. Säg att då kan ni tyvärr inte umgås eller ha kontakt då hennes beteende mot dig gör att du mår väldigt dåligt & att du blir sårad.

     KRAM

   2. theresewickman
    theresewickman

    Starkt av dig, trots att jag förstår att det måste smärta. Jag har så svårt att förstå hur mammor vill klanka ner på sina egna barn? Du är stark. All kärlek till dig ❤

  2. theresewickman
   theresewickman

   Ussh så arg & ledsen jag blir av att läsa detta. Får hon dig inte att må bra, så känn inte dåligt samvete att du bryter. Du är viktig & du ska inte gå runt & må dåligt för att hon är din mamma. Hade du fortsatt om hon var en vän? Förstår att det är sjukt jobbigt, kan inte ens förställa mig. Det enda jag lärde mig av min psykolog var att det spelar ingen roll om det är ens egna kött & blod, får personen dig att må dåligt, då är det ingen att umgås med. Har du lyfte detta med henne, så hon har fått en chans att förändras? I såfall, bryt. All kärlek till dig ❤

 3. M

  Har ingen kontakt med mina föräldrar, det har dom valt. Min man är min bästa vän, och tyvärr kämpar han mot aggressiv cancer. Vi har inga barn, men hundar. Så känner mig aldrig ensam.
  Det är nu sen min man blev sjuk som vi sett vilka som är våra riktiga vänner!

  1. theresewickman
   theresewickman

   Vad ledsen jag blir när jag läser detta. Hur kan man som förälder välja bort sina barn? Tur att du har din man & jag hoppas att han ska bli frisk. Tänker på dig & hoppas att framtiden är er ❤

 4. StrongMama

  Jag önskar att jag kunde känna så för mina föräldrar. Min far är dock en av de jag verkligen kan räkna med på alla sätt och vis, han visst där i ALLA lägen verkligen. Min mor är mer komplicerad tyvärr. Men det kommer ändå att kännas vidrigt tungt den dagen de försvinner. Usch, ensamt och utelämnande på nått vis.

 5. J

  Jag har en bästavän som verkligen är min soulfriend. Vi träffades genom jobbet. Kan inte tänka mig ett liv utan henne nu. Vi hörs varje dag 🙌

 6. L

  Men då har du dina stora barn som du kan vara med. Jag har tyvärr inga barn och kommer inte få några heller. Det känns väldigt jobbigt när jag tänker på det ibland. Att jag kommer bli väldigt ensam 😔