Therese Wickman

FESTKLÄDER TILL JUL & NYÅR!

I annonssamarbete med Ellos

 

Hej vännen!

 

Jag vet att jag tjatar, men oj som jag längtar efter Jul, eller egentligen till hela December & alla förberedelser som att slå in Julklappar, baka, pynta & se över allas julkläder.

I år kommer vi fira lite annorlunda, vi brukar alltid fira jul den 23 hemma hos min Mamma, men i år kommer v fira redan den 22 då det infaller på en Söndag & min mamma kommer jobba halva Måndagen. Det passar lixom alla bäst & det gör att vi för första gången någonsin har den 23, dagen innan Julafton helt ledig & det ska faktiskt bli supermysigt. Jag & barnen tänkte äta Julgodis, spela Bingolotto på uppesittarkvällen & bara njuta… Förmodligen kommer min bror & hans dotter också över & kanske också ett par vänner.

 

Som ni vet har jag samarbetet med Ellos under en längre period så det kommer kanske inte som en chock att jag köpte årets Julklänning därifrån. Tyckte färgen var så himla fin & den passar perfekt ihop med grabbarnas Jultröjor. Älskar ju att matcha som ni vet på ett eller annat vis..?

 

Tänkte att jag utöver min klänning också delar med mig utav mina favoriter från Ellos utbud när det kommer till Festkläder. Kanske är det någon annan som också behöver någon nytt till Jul eller Nyår?

Då kan jag glädja dig med att du med koden 403461 får hela 30% på din dyraste vara vid en beställning. Hur bra?

 

 

Älskar färgen & hur klänningen sitter på kroppen.  Du hittar denna klänning HÄR

 

Tycker denna Jumpsuit är snygg & riktig häftig. Snacka om Discokula. Du hittar denna HÄR

 

Du kan se hela utbudet HÄR. Där finner du också barnkläder, inredning mm.

 

Ha en fortsatt fin dag!

En stor varm kram till dig ❤

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Jättesnygg klänning! Blev själv sugen på den men tycker det är svårt med storlekar när man beställer och inte kan prova. Dunn fråga men vilken storlek har du på din om jag får fråga. Tack på förhand!

    1. theresewickman

      Jag håller med. Denna är väldigt bra i tyget & är stretchigt. Jag har strl M på på eller motsvarande 38 .. KRAM