HAR JAG BÖRJAT DEJTA? – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

HAR JAG BÖRJAT DEJTA?

Hej vännen!

 

I går eftermiddag efter att jag hämtat hem barnen så åkte vi ut till en bekant som arbetar som fotograf ut till hennes studio för att ta lite julbilder på barnen. Är superspänd på att få se bilderna & är så glad att någon annan fick sköta biten att stå bakom kameran & försöka på ett lekfullt sett få till bra bilder på barnen. Det brukar ju annars vara något jag kämpar med själv här hemma 😉

 

Ellah är hemma från skolan idag. Ingen feber men rejäl hosta som hållit henne vaken mestadels av natten., så hon får vara hemma & vila.

 

Jag ska spela in två kommande samarbeten & försöka avverka så mycket som jag hinner på jobblistan innan barnen ska hämtas hem.

 

 

Brukar få frågan, säkert flera gånger i veckan om jag har börjat dejta ännu & ska jag vara helt ärlig. När skulle jag ha tid med det? 🤣

För det första så finns inte tiden för det, för det andra finns det inte heller något intresse från mina sida att träffa någon & för det tredje så vet jag inte om jag någonsin kommer komma till det stadiet igen. Jag känner mig bara så innerligt ointresserad, inte ens minsta nyfiken på att träffa en man, är rejält trött på män om jag ska vara ärlig.

Mitt fokus ligger på mina barn & på mitt arbete, att få företaget att växa & att lägga så mycket tid jag kan tillsammans med mina barn. Tiden går så fort, dom är snart stora & tid för mig att dejta, eller fokusera mer på mig själv med att umgås flitigare med vänner eller skaffa gymkort, den tiden kommer, även för mig. Men just nu behöver mitt fokus vara på det viktigaste jag har, mina barn & mitt arbete. Att vara ensam med allt dygnet runt gör att varken ork eller tid räcker till för något annat just nu…

 

 

Hoppas du får en fortsatt fin dag.

Nu måste jag jobba vidare..

 

Var rädd om dig, lova mig det? ❤

 

Puss & kram

 

 

,

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. tant H

    Otroligt rakt på sak och bra det Du skriver om att dejta! Det kommer tid för det och Du är så klok Du unga kvinna och dessutom har Du lärt Dig av misstagen…precis som jag! Säkert hittar Du just ett Guldkorn när den tiden kommer/ Lycka till och Du är värd den bäste mannen!

  2. Anki

    Tids nog kommer du kanske börja dejta igen. Låt allt ta den tid som behövs och jobba på att må bra själv så kommer resten så småningom eller kanske aldrig. Huvudsaken att du gör det du själv vill och det du mår bra av. Kram!