Therese Wickman

VÅR RESA TILL HELSINGFORS!

I samarbete med Tallink SIlja

 

Hej fina du.

Nu var det ett tag sedan vi kom hem från vår kryssningsresa men i och med alla sjukdomar som tog över här hemma så hann jag aldrig varken visa bilder eller berätta hur himla trevligt vi hade det.

Min Pappa följde med mig & barnen som sällskap & bidrog med en extra hand. Jag har inga problem att resa ensam med barnen eller hitta på saker bara vi, men det ska erkännas att det är extra tryggt med en till vuxen som sällskap & det underlättar en hel del & det gör mig gott att veta att någon kan ägna Ellah & Kidh extra tid när Matheus tar all min uppmärksamhet i mellan åt.

 

Vi startade vår resa från Värtahamnen i Stockholm vid 17 tiden på Tisdagen & var tillbaka på Torsdag morgon vid 10 tiden. Vi fick två underbara nätter ombord & en hel dag att strosa inne i vackra Helsingfors.

Extra roligt & det som avgjorde att vi reste just dessa dagar var att Samir & Viktor skulle uppträda på båten, Tyvärr blev Samir sjuk, men Viktor bjöd alla ungar på en magisk show ändå & Ellah & Kidh var galet nöjda över kvällen.

Tycker dessa typer av Kryssningar är supermysiga. En perfekt liten minitripp för familjen.

Vi har ätit & druckit gott, lekt massor i det stora lekrummet som erbjöds på båten, vi har badad på badet högst upp på båten, dansat, kollat på underhållning, shoppat & haft det superbra, trots att jag var krasslig under vår resa.

Ni är många som frågat om priser, matutbud , vilka destinationer båten går till & massa annat & dessa frågor tänkte jag ta tid att besvara i ett eget inlägg, med bara svar på era frågor. Det blir väl bra?

 

 

Vill ni kika in på hemsidan så länge till jag återkommer med nästa inlägg för att själv kolla erbjudande & resmål så gör du det HÄR.

Just nu vet jag att dom erbjuder Julbord samt kryssning från endast 439 kr….

 

Kommer du på frågor du vill jag besvarar till nästa inlägg om Kryssningen så skriv dom här nedan.

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Miranda

    Bortsett från shopping. Ungefär hur mkt pengar spenderade ni på båten? (Alltså förutom själva resan) tänker om aktiviteter som bad kostar? Maten ni ätit ser helt fantastisk ut, var det restaurangpriser osv? ?