Therese Wickman

JAG SPARADE NÄSTAN 900 KR PÅ EN BESTÄLLNING PÅ ENDAST 500 KR. HUR BRA?

I annonssamarbete med Matsmart

 

Halloj i stugorna. Har du haft en bra start på den nya veckan? Är det snö där du bor också?

Här ligger det som ett alldeles vitt täcke på marken & jag älskar det. Skönt att jag hann få på vinterdäcken i tid så jag slapp ha det hängandes över axlarna.

Måste bara berätta om min beställning jag lade hos Matsmart den här månaden. Jag kunde inte tro det var sant, men jag sparade in 868 kr på min beställning mot vad den skulle kostat i en vanlig livsmedelsbutik. Hur galet är inte det på en beställning på 500 kr?

Jag fullkomligt älskat Matsmart, inte bara för att du hittar produkter till 20-90% rabatt där, utan också med tanke på miljön & att alla dessa produkter egentligen bara skulle slängas. Det är galet om något, att fullt bra produkter slängs just för att företagen kanske väljer att byta utseende på sina varor, eller att en pall ramlar i golvet & då slängs allt i stället för att bara plocka bort den trasiga varan, eller att det är kort bäst före datum.

Fullt bra produkter helt enkelt som Matsmart räddar upp & säljer vidare fast till sjukt låga priser.

 I min beställning denna månad köpte jag ett flak med Loka Hallon, jag är en riktig burk drickare nu när jag jobbar hemifrån & jag tänker att det är bättre än ren läsk, köpte också blockchoklad inför julens bak, cheddar dipp, russin, hårinpackning, duschcreme, snacks samt massa smink & Veganska & ekologiska fina tvålar med bodylotion att ge bort i julklapp. Tänker mig till Matheus pedagoger kanske?

 

Jag vet att ni är många likt mig som uppskattar Matsmart, så även denna månad har jag lyckats fixat en rabattkod till er. Med koden Wickman50 får du 50 kr rabatt vid din beställning över 350 kr, vilket betyder att min kod ger dig fri frakt, men om du beställer produkter för 500 kr eller mer så blir det automatiskt fri frakt & du kan istället handla produkter för dessa 50 kr som din rabattkod ger dig. Hos Matsmart ger 50 kr dig en hel del. Vad sägs om Smink ,som en Foundation från Max factor för bara 49 kr, eller Mascara för 29 kr, eller Läppstift för 29 kr eller andra varor som Twist påsar inför jul för bara 15 kr, eller ett helt flak Julmust för 79 kr eller varför inte en stor förpackning av Välling för 29 kr för dig som har bebis?

 

Som sagt, finns massor, så kika efter själv. Kanske kan du likt mig fylla på sminkskåpet när man annars är för snål att handla, eller kanske hittar du också några julklappar?

 

Du kommer till Matsmart hemsida HÄR & där finner du alla deras produkter samt unika kampanjer som är unika från månad till månad. Denna månad var det b.l.a Sminket jag fann där….

 

Ta hand om dig!

Puss & kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. StrongMama

    Gud så smart och bra priser!! Jag hittade absolut inte allt jag behöver men kan man kombinera lite från Matsmart och lite från Willys så är det ju värt om man får ner priset. Dock är Willys väldigt billigt de med men jag misstänker att matsmart är riiiktigt bra på priser.
    Tack för tips och rabattkod. 🙂