KÄNNS SOM OM VI ÄR PÅ RÄTT VÄG. – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

KÄNNS SOM OM VI ÄR PÅ RÄTT VÄG.

God kväll vännen!

 

Har du haft en fin dag?

Jag & Matheus sov länge länge idag. Vi vaknade inte fören närmare 12 & jag tror kanske det var precis vad vi båda behövde?. Känns som om vi har kommit till en vändning & även om Matheus fortfarande inte är frisk så har han idag orkat vara vaken, till och med så han orkat lekt en stund.  Äntligen…

 

Jag har under denna vecka som gått hamnat efter med så himla mycket jobb.  En av få nackdelar med att driva eget, att ingen annan kan ta hand om allt när det verkligen behövs.

Tänker att jag tar en stund imorgon när Matheus sover middag att iallefall besvara mail & kontakta företag & förklara läget.  Tänker att jag inte kan trolla med min tid & slå knut på mig själv för att få ihop det innan helgen. Känns nästintill omöjligt så jag hoppas dom är förstående till situationen 💗

Nu tänkte jag snart gå & lägga mig. Har en sprängande huvudvärk som jag tror kommer från stela axlar & nacke. Tips på hur man kan lätta upp förutom massage ?

 

 Tack för all kärlek & krya hälsningar ni skickat. Ni är bäst!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Värmekudde är ju bra.. Går även bra att fylla en fryspåse med vatten, gör en knut.. sen tar en eller två påsar över. Värm i micron.. Hoppas ni blir friska snart.