HEJ SÖNDAG! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

HEJ SÖNDAG!

Hej & god eftermiddag slappa Söndag.

 

Dom stora barnen är hemma igen efter en helg hos sin Pappa. Lilleman ligger & sover middag & är fortfarande riktigt dålig. Febern är betydligt lägre, men hans mående är allt annat än bra. Han gnyr & gnäller hela tiden, vill ligga tätt i famnen & orkar inte ens se på film. Mitt hjärta brister.

Jag har varvat den eländiga hostan med att försöka spendera så mycket tid jag kunnat i sängen, framför serier & struntat i alla måsten som tynger mina axlar. Det är lättare sagt än gjort att kunna låta jobb & annat bara bli liggandes för man vet ju att det kommer en tid när allt ska tas i kapp. Men så har det fått vara & nu börjar jag känna rastlösheten komma krypandes i kroppen & jag hoppas det är ett tecken på att mitt mående är på väg åt rätt håll. Känner mig helt ok i kroppen, men den där jäkla hostan sitter långt nere i lungorna & håller mig vaken hela nätterna.

Visst var ni flera som åkt på samma långdragna hosta?

 

Funderar på att ta en varm dusch, städa undan lite här hemma & sedan ta med mig barnen till kyrkogården senare ikväll för att tända lite ljus för våra nära & kära. Skulle verkligen behöva få lite frisk luft & även lilleman.

Skulle smaka gott med en nybakt sockerkaka också till kvällskaffet. Men frågan är om man orkar?

 

Hoppas att du haft en fin helg & att ni klarat er från sjukstuga.

Puss & Kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lovisa

  Hej,

  När du var gravid med M så köpte du ett så fint babynest hos en privatperson vill jag minnas? Har den personen en hemsida eller hur får man kontakt med henne?

  Allt gott och krya på dig!

 2. Therese

  Hej fina ni! Vi har också åkt på influensan. Min dotter på 6 år hade 40 traders feber mån-tors förra veckan och hon har ännu hemsk hosta, fick ge Alvedon och Ipren samtidigt för ens få ner febern nått alls. Vi andra har också åkt på hostan, lär väll säkert sitta i ett tag framöver. Dessa sjukor alltså!! Blir lika less varje vinter. Krya på er!❤ @theresestalarm (insta)

 3. Fanny

  Du har inte testat gullök o het vatten? Jättebra husmors knep! 👍 Funkar för både stora o små när man är hostig om nätterna.
  Skala o dela löken i stora bitar o lägg i en skål med het vatten men inte så det täcker löken o ställ på golvet i sovrummet.
  Luktat visserligen pyton i rummet efter en stund men det lindrar hostan! 🧡
  Vi kör alltid med det till våra barn!
  Krya på dig

  1. Zandra

   Ett bra tips! 👍 men om ni väljer att testa se upp så inte er katt är i närheten av löken och slickar på det! Av egen erfarenhet vet jag att lök är riktigt giftigt för katter, vår katt var troligtvis på löken och hon fick läggas in med dropp och sova kvar på djursjukhuset! Hade vi inte åkt in hade hon nog inte levt nu! ❤

 4. Susanne

  Jag hostade i 15 veckor sammanlagt. Ja i princip hela sommaren. Lunginflammation var det. Fick medicin och efter några veckor blev jag bra.

 5. Sussie

  Jag har lunginflammation och öroninflammation. Hade kunnat baka lite gott till er om ni inte bodde så långt ifrån ❤

 6. Johanna

  Jag har haft sådan hosta i tre veckor. Fick hostmedicin utskriven av en läkare via app så nu kan jag sova på nätterna i alla fall. Krya på er!

 7. Bea

  Fy fasen för den känslan när de små är så sjuka! Men hoppas du kan ge vätska och resorb till honom, varje tesked gör underverk för vätskebalansen i kroppen så han inte blir uttorkad, det är livsfarligt. Krya på er!!!