41 GRADERS FEBER MED ALVEDON I KROPPEN! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

41 GRADERS FEBER MED ALVEDON I KROPPEN!

Hej vännen!

 

Nu var det flera dagar sedan jag skrev här inne & jag förstår om ni börjar bli lite oroliga då jag lovade att återkomma med inlägg direkt efter kryssningen. Men Matheus har blivit jättesjuk.

Hela gårdagen hade han 41 graders feber & det med alvedon i kroppen..

Satt länge på sjukhuset & kom inte hem fören närmare 1 i natt. Dom fick prova ge honom flera olika mediciner i kombination med varandra för att få ner febern & testerna visade att han har någon form av infektion i kroppen & att han var väldigt snabbandad. Så domen blev lunginflammation. Nu har han fått medicin utskrivet & jag håller tummarna för att det vänder snart. Han är så ynklig, ligger ner hela tiden, orkar inte ens sitta & får bara i sig lite välling & det är inte mycket. Ingen annan dryck eller liknade går i & då är han riktigt dålig om inte en festis eller en glass går att få i honom.

Jag själv är fortfarande dålig. Verkar inte bli bättre utan går snarare åt det sämre.. När ska det vända?

Dom stora barnen är hos sin Pappa i helgen, vilket känns skönt & helt klart bäst för dom. Kunde inte komma lägligare med Pappahelgen.  C är här & hjälper till med M då det egentligen är hans helg så jag lade mig nu en stund i Ellahs rum & tänkte vila & hoppas på ett mirakel….

 

Nu vet ni varför det varit tyst, hoppas vara tillbaka på benen snart igen & det med en frisk son.

Ha en fin helg!

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Susanne

  Krya på er!
  Så jobbigt när barnen blir sådär sjuka.
  Om du inte blir bättre tills på måndag ring din läkare då för i sådana fall måste du få annan medicin och blir du sämre får du nog åka till Husläkarjouren som det heter här i Stockholm. Det har väl ändå gått typ 4 dagar sen du var hos läkaren….
  Hoppas att ni båda två blir bättre och friska snart!
  Kram

 2. Susann

  Massa kryisar! Ja som jag skrev tidigare, slicka på bollhavets bollar på kryssningar, de är fulla med baciller. Vår 3 åring får nått.skit varje gång, och vi åker ofta båten när släkten bor i Finland. Nu undviker vi bollhavet, finns annat att göra på båten.❤🌻