VARIT HOS DOKTORN! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

VARIT HOS DOKTORN!

Hej fina ni & tack för all omtanke.

Vi hade Halloweenfesten här hemma som planerat igår & det blev riktigt lyckat. Dock blev jag väldigt dåligt efter att alla gäster gått hem & man satte sig ner för att ta det lugnt.

Lade Matheus & tog sedan en varm & välbehövlig dusch. Ellah & Kidh hade under tiden städat undan i köket & fixat i ordning Te åt mig.  Jag må vara trött på deras syskongnabb dagarna i enda, men när det verkligen gäller visar dom vilka fantastiska ungar dom är.  Mina bästa!

I morse vaknade jag upp & kunde inte andas, Kändes som om jag andades genom ett sugrör. Ringde Vårdcentralen & dom ville jag skulle komma in på en gång. Fick inhalera i en maskin, ta prover samt ta kortison för att minska svullnaden i halsen & doktorn kunde se att jag fått en inflammation på struphuvudet & har nu skrivit ut massa mediciner jag strax ska hämta upp på Apoteket.

Jag har velat fram & tillbaka hur jag ska göra idag med vår planerade resa till Finland. Men jag har beslutat att vi åker ändå. Jag har sett fram emot att få överraska barnen & göra detta tillsammans med dom. Äta gott, vila, titta på Samir & Viktor & eftersom min Pappa följer med mig som hjälp så blir det nog mer vila för mig på båten där jag slipper laga mat eller andra vardagliga sysslor utan bara kan ta det som det kommer. Barnen vet att jag är dålig men att det jag har inte smittar & vet att dom måste lyssna extra noga, speciellt då jag knappt har någon röst kvar…

 

 

 

Håll nu tummarna för att jag snabbt blir bättre av medicinerna & kan njuta av dett aäventyr tillsammans med barnen.

 

Ha en din dag!

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.