HUR TYPISKT? – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

HUR TYPISKT?

Första dagen på höstlovet & det började kanske inte precis som jag hopats på.

Vi har har haft en superfin helg, på alla sätt & vis & det kanske fått mig att slappna av, för i morse vaknade jag upp & mådde skit..

Har ingen feber, men jätteont i hela kroppen, i varenda muskel & så har jag fått en hosta som känns från lungorna. Ingen feber & inget halsont utan bara denna smärta.

Håller tummarna att det blir bättre fram mot kvällen för då har vi bjudit in några vänner på Halloweenfest ,så det är ju en del att förbereda innan om man säger så & dessutom är det något vi sett fram emot en tid…

 

I morgon är också planen att vi skulle lämna vardagen här hemma för att fara iväg på 40 h kryssning med Tallink SIlja för att äta gott,  se Samir & Viktor uppträda, strosa runt inne i Helsingfors & bara ta timmarna som dom kommer utan massa måsten. Typ precis vad jag verkligen behöver just nu.. Hur typiskt & olägligt kommer då inte detta? Bara hålla tummarna att det vänder & blir bättre & inte tvärtom. Vill så gärna göra detta tillsammans med barnen..

 

I går Söndag spenderade vi eftermiddagen hemma hos min Pappa på landet där vi tillsammans med syskon & syskonbarn gjorde pumpor, gick på spökjakt & åt god middag. Älskar att spendera tid med familjen & dessa traditioner som dom fixar kring alla högtider om året. Detta är något både jag & barnen verkligen uppskattar <3

 

Ellah får hjälp av Morfar <3

 

Har du några speciella planer under höstlovet?

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. 3 barns mamma

    Bli frisk!
    Jag blev sjukskriven för Stress relaterad utmattning och ångest förra veckan 😖
    Min barn går få förskolan så att jag kan bli frisk!