HALLOWEENFIRANDE PÅ SKARA SOMMARLAND! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

HALLOWEENFIRANDE PÅ SKARA SOMMARLAND!

God kväll efterlängtade Lördag & Hej vännen!

 

Sitter i soffan, kollar på några gamla avsnitt av Svensson Svensson, dricker ett glas vin & har Kidh liggandes bredvid mig i soffan. Matheus har sovit sedan länge men Ellah somnade ganska nyss. Antar dom är trötta efter en hel dag på Skara Sommarland &Halloweenfirande.t

Var skönt att komma hemifrån en stund, släppa alla måsten & allt som man annars ser behövs göra i huset & enbart fokusera på att njuta & ha kul. Vädret var kanske inte på vår bästa sida, men vi hade tagit på oss väl med kläder så det förstörde inte för oss.

Vi fick en supermysig dag, men vet faktiskt inte om jag skulle betala dyra pengar för att gå in där? Visst var det mysigt att strosa & jag tror kanske att vi kunnat utnyttja mer av parken om det hade varit sol, som den stora lekparken. Det som fanns att göra var superkul, men vi gick igenom allt, hann äta lunch & spela spel på mindre än 3 timmar. Men det där är nog från person till person, men tror Gröna Lund & Liseberg är mer värt pengarna under Halloween än dessa lite mindre ställena.

Hoppas att även du haft en fin dag?

 

Imorgon har jag & barnen bestämt att vi ska ta en lugn förmiddag, mysa i soffan framför en film ( passar på när Matheus sover middag ) sen ska vi städa det sista i huset som vi aldrig hann i kväll sedan vankas Halloweenpyssel & middag ute på landet hemma hos min Pappa. Ser ut att kunna bli en fin morgondag 🧡

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Petra J

    Är det entré till halloween på skara eller inte? Jag förstår inte riktigt när jag läser. Du säger att du inte skulle vilja betala dyra pengar och jag tänker att ni kanske har årskort eller fått sponsrade biljetter.