SÅ FÅR DU ETT MYSIGT HÖSTLOV! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

SÅ FÅR DU ETT MYSIGT HÖSTLOV!

I annonsamarbete med Readly

 

Godmorgon vännen!

 

I nästa vecka har vi höstlov här i Örebro så imorgon är sista skoldagen för barnen på ett tag. Som dom längtar & jag med för den delen.

Jag ska jobba ett par dagar men sen ska vi njuta av lite lediga dagar tillsammans, ska bli underbart.

 

I ett par veckors tid har vi fått prova på Readly vilket är en tjänst som erbjuder över 4000 titlar på tidningar på ett & samma ställe. Hur smart? Där kan du genom en prenumeration skapa upp till fem olika profiler vilket är perfekt om alla i familjen vill ha en varsin kopplad till sig själv & sin Ipad, dator eller telefon.

Det går utmärkt att läsa även offline & det är ingen bindningstid.

 

Tycker det är viktigt att kunna fånga barnens intresse för att självmant öka sin läskunskap. För visste du att dagens barn & ungdomar läser betydligt färre tillfällen nu mot förr?

 

Ellah har varje kväll tagit upp sin padda, helt självmant & lusläst tidningen Julia vilket blivit en ny favorit här hemma. Skulle kunna kalla den en typiskt tonårstidning som verkligen fångat hennes intresse. Jag själv älskade KP (Kamratposten) som yngre så jag förstår hennes intresse.

Kidh däremot föredrar Bamse eller en fotbollstidning medan jag lusläst både rese samt jultidningar för att få massa inspiration inför Julen & kommande resmål.

 

Finns verkligen något för alla & jag älskar iden att man kan få tillgång till så himla många olika tidningar till fem olika profiler under en & samma prenumeration. Men just nu under läslovet får du prova Readly helt utan kostnad utan att binda upp dig på något under hela 7 dagar. Fantastiskt bra, så passa på under höstrusket att krypa upp i soffan med tända ljus, gör ett gott te & lusläs några tidningar.

Här kommer du till erbjudandet!

 

Hoppas du hittar något som du tycker om.

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.