VI KÖR PÅ EN NY START! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

VI KÖR PÅ EN NY START!

Inlägget innehåller adlinks & reklam för Lekmer 

 

Hej & Godmorgon underbara Måndag!

 

Så härligt med en ny vecka & lite av en ny start..

Känns som om veckan kommer bli fin & jag kommer inte tillåta massa negativitet få förstöra för mig. På Fredag ska jag b.l.a bli intervjuad på en stor scen framför massa företag angående hur det är att kunna försörja sig som influenser. Är lagom nervös men försöker också se det som en stor möjlighet & jag ska erkänna att jag känner mig lite stolt över att bli tillfrågad. För visst får man känna sig galet stolt över sig själv ibland. ? Vi svenskar är så väldigt duktiga på att trycka ner oss själva men har extra svårt att ge oss själva den kärlek & cred vi behöver…

 

Vet inte hur ofta jag får frågan om jag inte kan bli bättre på att typ visa upp dagens outfit på instastory när det kommer till Matheus kläder. Tydligen är ni många som har samma stil som mig när det kommer till barnkläder. Är det något ni skulle vilja?

 

Ellah börjar bli så stor så henne blir det svårare & svårare att handla kläder till. Hon får helt enkelt välja allt på egen hand. Grabbarna tillåter dock mig att inhandla det mesta fortfarande. I vinter kommer dom få bära olika jackor fast i samma färg. Ni vet ju hur mycket jag älskar gult, brunt & orange?

Kuling hos Lekmer är lite av mitt nya favoritmärke & ni som följer mig på Instagram har ju sett att Matheus både bär mössa, vantar & skaloverall i detta märke. Även grabbarnas vinterjacka & overall kommer därifrån. Vill tipsa dig om handlar du hos Lekmer så finns det alltid pengar att spara. Har dom inga speciella kampanjer så pågår alltid deras unika erbjudande, vilket är handlar du för över 700 kr får 150 kr i rabatt, handlar du för 1000 kr får du hela 350 kr i rabatt & handlar du över 1500 kr får du hela 550 kr i rabatt.

Bästa med Lekmer,  att det alltid finns pengar att spara in oavsett Reor eller ej.

Nu ska jag lämna lilleman på förskolan, ta en väldigt välbehövlig & uppfriskande promenad & sedan vankas massa jobb som blivit liggande fram till barnen ska hämtas hem.

Hoppas du får en superfin fortsatt dag!

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna-Lena

    Självklart ska man vara stolt över sig själv, vi alla måste bli bättre på att klappa oss själva på axeln och våga ”skryta” om sig skälv. Det är så lätt att berömma andra men inte sig själv…. önskar dig en härlig vecka med massa positiv energi.