BEHÖVER TID ATT TÄNKA! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

BEHÖVER TID ATT TÄNKA!

Godkväll fina du!

 

Är ledsen om jag varit ganska så frånvarande hela veckan.  Känner att det händer så mycket just nu att jag har svårt att fokusera. Har känt mig ständigt trött hela veckan & det går verkligen upp & ner i mitt mående men framförallt är mina tankar överallt & ingenstans. Känner sådan besvikelse, sorg, förvirring, frustration, tacksamhet, kärlek & lite lättnad.  Har inte riktigt koll på vilka känslor som tar mest plats & jag tror att jag behöver gå att prata med någon för att bryta ihop, läka & bli hel.

 

Var hos Advokaten idag & jag tror jag måste ta en tid att smälta allt som sades för att kunna berätta för er..

Vet inte om jag ska skratta eller gråta, bli arg, ledsen frustrerad eller rädd…

 

 

Ni är flera som frågat hur mycket pengar som kommit in via Swish & ni är tametusan helt otroliga.  Många bäckar små kan verkligen skapa något stort tillsammans. 21 100 kr har kommit in på lite mer än ett dygn. & då hade vi inte ens skapat en insamling någonstans utan dom flesta av er har suttit & googlat rätt på mitt nummer , Ni har verkligen bevisat mig att människor är goda.

 

I morgon kommer jag åka i väg ett dygn för att tänka, släppa allting här hemma & fokusera på att må bra för en kort stund.

 

Hoppas du har det bra så hörs vi snart igen..

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Danni

  Hej Therese ❤️ Ta en dag i taget men med mål att om 1 år så kommer detta vara över. Har alltid tyckt att du är värd mer än ditt ex, är inget medium men fått vibes från dag 1 att han är en lömsk person.
  Har missat ditt live med, så du kanske har redan svarat på frågan om det var han som jävlades med din postlåda?

  Kram fina Therese

 2. Maria

  Det är okej att inte vara stark. Det är okej att inte dela med sig. Detta är ditt liv, din händelse och känner du att du inte vill dela med dig så ska du inte känna nån skuld, du ska inte ens behöva förklara dig. Jag tycker du är stark genom att visa att du är som vilken människa som helst, att du också har känslor och att man inte alltid är stark. Det är okej att va arg, det är okej att va ledsen. Stå på dig, ta ingen skit och jag hoppas, oavsett om du delar med dig av de eller inte, så hoppas jag att det löser sig för dig och barnen på bästa sätt, för det är ni världa ❤️

 3. Linda

  Varför låter du din dotter följa ditt ex? Speciellt att hon får kommenta!!
  . Hon ska väl inte behöva bry sig om detta. Hon behöver en mamma eller pappa som berättar va som händer

  1. theresewickman
   theresewickman

   Det har du helt rätt i 💗 C har ju blockat mig så jag har inte kunnat ta del av hans kommentarsfält. Men nu har jag sett till att hon inte följer honom längre. Kram

 4. Fröken M

  En fundering; varför detta behov av att berätta vad som sker mellan dig och ditt barns pappa? Jag säger inte att du ska bära allt inom dig, men det är skillnad att dela med vänner/familj eller psykolog jämfört med Instagram och en blogg. Det känns bara… Smutsigt. Vad som än har hänt mellan er så har ni ett barn tillsammans. Det som har hänt har hänt, gör det inte värre genom att outa er separation och efterföljderna!

  1. theresewickman
   theresewickman

   Alltid ska skulden läggas på kvinnan. Jag har hållt tyst om så mycket, så länge just för rädslan att det skulle uppfattas som skitsnack istället för modigt. Men jag kände att det inte fungerade längre & jag valde att lyfta en liten del av allt som hänt. Jag mådde skit, behövde skriva av mig & kanske kunna nå ut till andra som sitter eller suttit i samma sist.vilket jag gjorde & det har visat sig vara oerhört betydelsefullt inte bara för dom utan även för mig. Jag har inte slutat bry mig helt om C eller det betyder inte heller att jag inte är helt förkrossad över hur allting blev. Men vissa saker är inte försvarbart & jag tycker det är oerhört tragiskt att man ger kvinnan mer dåligt samvete genom att säga att hennes mod & kraft att orka berätta ska anses som skitsnack eller smutsigt. Jag hoppas att C växer upp & att han inser att saker behöver förändras & att han i framtiden kommer kunna ja en trygg & fin relation till sin son. Men till dess är det min uppgift att se till mina barns bästa, ge dom trygghet & stabilitet.
   Sen om jag behövt vädrat något här på min blogg så är det för att jag behövt det & för att jag märkt att det jag berättat hjälpt så mpnga andra.. Men sen så kommer inte heller bloggen bara ta upp plats med detta, utan det har bara varit en extrem jobbig vecka..

   1. Anki

    Självklart orkar ingen hålla tyst om allt hur länge som helst när man mår så dåligt. Ibland måste man bara få skriva/säga åtminstone något utan att behöva ha dåligt samvete. Jag tänker på dig och håller tummarna att allt blir bra. Kram 🥰!

 5. Anonym

  Varför lämna du inte C under tiden han behandla dig o Matteus dåligt? Säger inte soc något om det? De brukar vara känsliga när det finns barn i bilden. Jag har ensam vårdnad och mitt barn får ej träffa sin pappa av soc. Gör han det kommer soc LVUA mitt barn ( de hotar med det iaf) Soc är stenhårda.

  1. theresewickman
   theresewickman

   Det var ju det jag gjorde? Sen är det lättare att så utanför & se saker på ett klokare vis än när man är mitt i det med massa känslor inblandande. Men efter vad som hände i Rumänien & när Matheus blev inblandad så valde jag ju att lämna direkt…

  2. Vickan

   Så Socialen skuldbelägger kvinnor som pga psykiskt eller fysiskt våld inte vågar lämna sina män? Det tror inte jag på alls. Skillnad om man redan lämnat relationen men kvinnor stannar inte i relationer där de blir misshandlade för att det är så roligt.

   1. K

    Soc är ju inte statiskt. Olika handläggare som gör sin bedömning. Stannar kvinnan kan barnen placeras på skyddad plats, i annan familj.

    1. Vickan

     Jo men nu var det ju fråga om huruvida en kvinna som redan lämnat sin man skall bli straffad i efterhand för att hon inte lämnade tidigare.

 6. Maria

  Tänker på dig ,Du har ett svårt beslut att ta men du får göra det du tror är det rätta så får tiden visa om det var så , Har varit där själv hemskt men vi överlevde .Tyvärr kommer allt du skriver och visar här på sociala medier vändas emot dig spelar inget roll att du är en bra mamma och vill rädda ditt barn .Tänker på dig kämpa på du vet ju redan vad som måste göras kramar maria

 7. Maria

  Tänker på dig ,Du har ett svårt beslut att ta men du får göra det du tror är det rätta så får tiden visa om det var så , Har varit där själv hemskt men vi överlevde .Tyvärr kommer allt du skriver och visar här på sociala medier vändas emot dig spelar inget roll att du är en bra mamma och vill rädda ditt barn .Tänker på dig kämpa på du vet ju redan vad som måste göras kramar

 8. Emma

  Va roligt hoppas du får ett bra dygn och kan må bra en stund! Bra att du ska prata med någon om allt som hänt! Du kommer läka och bli ännu starkare person ja lovar dig! Som mina äldre brukar säga på jobbet mycket ska man va med om innan man trillar av pinn!

 9. Anna

  Följt dig sen Ensam mamma söker och vill bara säga några saker! Du är så jäkla grym, såå fin person och vilken förebild, dina barn har verkligen en power mamma ❤️❤️

 10. Johanna T

  Usch. Lider med dig. Blev precis klar med en Vårdnadstvist.. En hemsk och ful sådan men i slutet kom karman ifatt honom. Och jag har nu ensam Vårdnad om mitt barn. Tog 1 år och kostade 68.800 men min försäkring går in så vet fortfarande inte hur mycket jag ska betala. Önskar dig stort lycka till! Jag vet vilket helvete det är. Mitt x använde fysisk. Psykisk. Ekonomisk, sexuell misshandel så aahh det är de tuffaaste jag gått igenom. Håller iaf tummarna för dig o ditt/dina fina barn.

 11. Johanna T

  Usch. Lider med dig. Blev precis klar med en Vårdnadstvist.. En hemsk och ful sådan men i slutet kom karman ifatt honom. Och jag har nu ensam Vårdnad om mitt barn. Tog 1 år och kostade 68.800 men min försäkring går in så vet fortfarande inte hur mycket jag ska betala. Önskar dig stort lycka till! Jag vet vilket helvete det är. Mitt x använde fysisk. Psykisk. Ekonomisk, sexuell misshandel så aahh det är de tuffaaste jag gått igenom. Håller iaf tummarna för dig o din/dina fina barn.