Therese Wickman

VI NÄRMAR OSS JUL!

I samarbete med Ellos

 

Hej fina du, vilket fint höstväder i bjudits på.

Älskar färgerna på löven & den krispiga luften. Funderar på att ta med barnen ut på en utflykt någon dag & passa på att ta lite fina höstbilder . Färgerna ute nu är ju magiska!

 

Som ni vet har jag haft ett längre samarbete tillsammans med Ellos under året & det gör mig oerhört glad då Ellos faktiskt är en hemsida jag handlar ganska mycket ifrån. Tycker dom har allt, bra priser & älskar smidigheten att man kan hitta inredning, kläder , skor mm på ett & samma ställe.

 

Nu har vi kommit till den delen där jag tänkte visa upp mina favoriter i Nyheterna hos Ellos. Oj så mycket höstmys det finns.

 

 

Ni som känner mig vet att jag gillar dessa töntigt roliga & fina Jultröjor, Jag är barnsligt förälskad i Julen så dessa kläder är lite av ett måste. Som varje år går dom åt som smör, så passa på att klicka hem din favorit innan dom tar slut. Min personliga favorit är den med Polkagriskäpparna.

 

 

Dessa skor, i LOVE them. Har inga vinterskor i år & dessa ser verkligen ut att vara så himla sköna, Eller hur? Vilken färg bör jag välja? Svarta eller bruna?

 

 

Som vanligt i mina samarbeten med Ellos så har jag en unik kod att dela tillsammans med er ..

Koden 403455  ger dig 30% rabatt på din dyraste vara hos Ellos, gäller på allt utom möbler. 

Ha en fortsatt fin dag!

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Lider fruktansvärt mycket med dej, fullkomligt vidrig situation. Förstår hur ont det gör i ditt mamma-hjärta att behöva lämna bort din son till sin pappa som överlämnar ansvaret till en vilt främmande människa. Helt vansinnigt.
    Hur funkar det med uppehållstillstånd för pappan? Har han det? Du skrev att nya flickvännen är turist – hur länge kan hon stanna här?
    Många kramar

    1. theresewickman

      Ja det är mycket utöver detta som gör att jag inte känner att min sons bästa kommer i fokus. Hjärtat går ju sönder !!
      Han är inte Svensk medborgare men har svenskt personnummer då han har arbete här i Sverige. Vet inte mycket om hans flickvän mer än att hon är här som turist & att hennes visum går ut om 3 månader. Hur hon då ska ha möjlighet att stanna har jag ingen aning om. Kanske därför dom pratar om giftermål? Men hon får väl inte lagligt stanna i Sverige för det då C inte är svensk medborgare, eller? Kanske dom flyttar härifrån, jag har INGEN aning om vad som föregår där borta.. Tack för omtanken <3

    1. theresewickman

      Det har jag såklart kollat upp innan jag accepterade att folk ville hjälpa till ekonomiskt med detta. Jag har suttit i samtal med min advokat & enligt henne & enligt mitt försäkringsbolag så hjälper dom till i enskilda fall OM man varit separerade i MINST ett år, vilket vi inte har varit. Statlig rätt har jag inte heller hjälp till då dom anser jag har för hög årsinkomst, hur dom nu kan tycka en sådan summa är för hög för att få hjälp,.. Så jag sitter lixom mellan två stolar & får ingen ekonomiskt hjälp.. Sen tycker jag det låter lite dömmande när man skriver : tar emot pengar från folk, som om jag tigger efter pengar till mig själv. Det här är allstå personer som själva valt att vilja hjälpa mig för att jag ens ska kunna gå vidare i denna prosess för min sons skull. Som dom gör av ren äkta jäkla kärlek. Själv tycker jag det är fint att man vill hjälpa medmänniskor man bryr sig om men en liten slant, som för dom kanske är lite men som kan vara extremt betydelsefullt för mig i detta fall. Man behöver inte, och jag sitter inte heller & ber om det, utan sitter bara tacksamt och ser på vilken jäkla kraft & kärlek människor ändå sitter på <3

    2. Annika K

      Carro .. Mår du bättre nu när du liksom tryckt till ? vad hjälpte den kommentaren? Mer än att såra Therese ?

  2. Jeanette

    Kollade liven! Lider med dig!!! Men det här måste du ta med polis och soc, inte i sociala medier. Han kan anmäla dig för förtal etc.
    All kärlek till dig!!!