Therese Wickman

MOT HUVUDSTADEN!

Startade igång dagen efter lämning på Förskolan med en promenad.

Sådan skön känsla när man väl kommer hem & kan sätta sig med en kopp kaffe & starta igång arbetsdagen.

I kväll åker jag till Stockholm för arbete. Ska sova där över natten för att tidigt i morgon bitti inta Underbara barn mässan för att möta upp flera företag & prata kommande samarbeten tillsammans. Ska bli kul att träffa kollegor på plats som man annars inte träffar så ofta & enbart har kontakt med över sociala medier.

Direkt efter är det dags att åka tillbaka till Örebro snabbt igen för på kvällen väntas Spökligt galej här i stan. Tror att jag ska bli sminkad till en Zombie & gå någon slags spökvandring på slottet i stan. Får berätta mer när jag förstår upplägget lite mer. Men vet att det är middag & jippo enda till sent på natten tillsammans med några andra utvalda. Tror det kommer bli skitkul rent utsagt. Det var länge sedan jag var ute på något sånt här.

 

 

Nu ska jag ta tag i det sista arbetet på datorn & sedan bege mig ut för att inhandla produkter som behövs för kommande samarbeten, sedan ska jag hämta hem barnen & mysa med dom innan jag styr mot Stockholm.

Hoppas du får en fin dag trots regn & rusk..

 

 

Puss & kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie

    Vart är alla barn i helgen när du är borta? För visst hade Matheus pappahelg förra veckan? Skönt för dej med barnfri helg igen??