Therese Wickman

I annonssamarbete med Matsmart

 

I förra veckan lade jag tillsammans med Ellah månadens beställning hos Matsmart. Har insett i samarbetet med dom att jag sparar in så mycket pengar.

På vår sista beställning sparade vi in 524 kr mot vad samma varor skulle kostat i en vanlig livsmedelsbutik. Hur galet? Jag fick b.l.a 20 paket Tuggummi för endast 10 kr & en jättestor påse kattmat till Livia för 29 kr & massa andra produkter till sjukt låga priser. När jag beställer så brukar jag se till att fylla på med det som vi kan tänkas att behöva under månaden, ni vet produkter till skafferiet, shampoo, kattmat, lördagsgodis mm för då ser jag till att komma  upp över 500 kr för då blir nämligen frakten fri. Min senaste beställning gick på precis 500 kr sist, vilket blev gratis frakt & en summa som egentligen skulle legat på 1240 kr.

Hos Matsmart ligger alltid rabatten på 20-90%.

Finns hur mycket som helst, Babyprodukter, Hygien, Apotek, Drycker, Hem & Städ, Skafferi, Godis mm. Kika efter själv vettja.

Med koden Wickman50 får du dessutom 50 kr rabatt vid en order över 350 kr.

Här kommer du till hemsidan.

 

 

Hoppas du får en fortsatt fin dag & att du lyckas spara in pengar på din månadshandling.

Puss & kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Hej Therese! Första gången någonsin som jag kommenterar på en blogg, kul! 🙂 Superbra med matsmart ju!! Tänkte bara göra dig, men framförallt Livia, en tjänst och vädja om att inte ge henne så dålig mat som whiskas! Katastrofmat för en kisse!! Sätt dig in i olika foder, kolla upp innehåll och undvik spannmål, smakförstärkare, färgämnen och socker till din älskling. Det blir inte dyrare med ett kvalitetsfoder utan raka motsatsen, en enorm hälsovinst för kissen som mår väldigt mycket bättre av annan mat, som på sikt slipper veterinärbesök och organsvikt + att det foder som är bra för kissen ger mer mättnad och är drygare. Viktig information för alla med katter! Sök istället efter mat på specialiserade djuraffärer!/En som jobbat med katter i hela sitt liv

    1. theresewickman

      Tack tack tack för att du upplyser mig om detta. Så svårt att veta med sin första kisse. Ska absolut kolla upp detta nämre <3

      1. Karin

        Byt inte heller foder från det som katten är van vid. Om det är en raskatt kan du säkert få stöd från uppfödaren.