Therese Wickman

REGN & RUSK!

Inlägget innehåller adlinks & reklam för Babyland

 

Nu har hösten verkligen kommit på riktigt. Grått, regn & rusk.

Insåg i förra veckan att Matheus inte hade varken regnkläder eller stövlar & nu när han går på förskolan så är ju det där lite av ett måste. Som ni vet är ju jag galet förtjust i gult så det fick bli ett gult & blått regnställ från Didriksson med matchande gula stövlar till.

Till mina stora barn har jag inte vågat köpt någon ännu. Kidh har dock Ellahs gamla som passar honom. Tänker att han få har det. Onödigt att köpa när det är fullt fungerande även om det är systers gamla;)

Tycker det där är jättesvårt. Kidh får jag fortfarande på regnkläder om det skulle vara utflykter i skolan under en regnig dag, men Ellah? Tror det är omöjligt.

Får man på barn i årkurs fyra regnkläder? Då menar jag inte enbart en regnjacka som hon ändå tar på dig med lite suck & stön utan hela monderingen med byxor & stövlar. Säg att jag inte är den enda som kämpar om detta? 🙂

 

Men till er som kanske har barn, som behöver regnkläder, som min Matheus behövde så kan jag tipsa er om att Babyland just nu har ett Unikt erbjudande till i morgon där du kan finna Didrikssons regnkläder på upp till 55% rabatt. Där hittar du även fodrade ställ samt vantar & stövlar.

 

Du hittar erbjudandet HÄR

 

Ha en fortsatt fin dag!

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.