SÅ MYCKET SÅ JAG VET INTE ENS HUR JAG SKA BETE MIG! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

SÅ MYCKET SÅ JAG VET INTE ENS HUR JAG SKA BETE MIG!

Hallå från sjukstugan!

 

Dom stora barnen är hemma från skolan idag då det är Studiedag & det är jag så tacksam för. I morse tog dom nämligen Matheus ett par timmar, kollade film & lekte så jag fick sova i kapp lite. Vi är nu inne på fjärde sömnlösa natten & jag känner knappt igen mig själv. Älskade lilla unge som lider så av sina blåsor & sitt halsont.

Ingen feber & till & från upplever jag ändå att han är sig själv, men så slår det till & gnället pågår i timmar. Han vill inte äta & han som annars är intresserad utav det mesta vill inte ens smaka. Så jag gissar att han lider fruktansvärt mycket. Man känner sig verkligen maktlös & någonstans får man bara försöka överleva.

 

Flera kvällar i rad har jag tänkt sätta mig ner & ta tag i jobb samt besvara på alla frågor & annat som ska upp här på bloggen, men det har som sagt avstannat i och med sjukdomarna.. Kanske blir kvällen lugnare, annars kommer det när de kommer..

 

 

 

Jag har så mycket jag egentligen vill få ur mig, så mycket känslor, tankar & frustration men jag vet inte hur jag ska formulera mig & det gör också att jag dragit mig för att ens skriva här inne. Vad ska jag skriva om lixom?

 

Tack för att ni finns, nu ska jag & dom stora barnen leta fram fler prylar inför Söndagen Gårdsloppis här hemma medan Lilleman sover middag. Bor du i närheten får du gärna komma förbi, Loppisen pågår hemma hos mig mellan 12-15 & det kommer finnas massvis utav produkter, så som barnkläder, barnskor, damkläder, damskor, leksaker, möbler, inredning mm

 

Drömmer mig tillbaka till Gotland, en plats som ger mig så mycket ro i själen <3

 

Kanske skulle man ta en weekend dit nu i höst?

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tina

  Har du testat att ge smärtstillande eller hjälper inte det? Gärna nån timme innan han ska äta så att det inte gör ont i munnen. Tänk på att Alvedon-supp tar längre tid att verka så flytande är att föredra. Ipren går bra med vilket som. Isglass kan kyla ner bra i munnen så att det lindrar smärtan. Även att ge något flytande i sugrör så att det inte gör ont. Undvik syrliga livsmedel (och givetvis starka/kryddiga) eftersom det kan göra ont i munnen. Krya på honom och hoppas han blir frisk snart så ni får sova 💕🌸🙏🏻

 2. Lotte

  testa att spruta in flytande Alvedon så den stannar i munnen ett tag, det va det enda som hjälpte på mina när de hade blåsor förra året. Sen kunde de iallafall få i sig varsin festis annars varken åt eller drack de på flera dagar och tjejen som då var 4 va de nära att lägga in på dropp. Lycka till ❤
  https://lotte4.blogspot.se

 3. Petra

  Vår son hade också munnen full av blåsor innan semestern. Var på vc o fick rådet att ge fulldos alvedon+Ipren. Han ville nämligen inte heller äta eller dricka. Så om du inte redan gjort det kanske du ska rådfråga vc hur du bäst kan underlätta för honom!