Therese Wickman

LITEN HAR BLIVIT SJUK!

Klockan närmar sig tolv på natten & jag sitter vaken & skriver till dig..

Som jag misstänkte igår var lilleman på väg att bli riktigt dålig. Han vaknar stup i kvarten, gråter & är otröstlig. Under dagen har det ploppat upp röda prickar på hans rumpa & innan läggdags hittade jag en blåsa i hans mun. Gissar att han åkt på höstblåsor? Fasar för hur natten & morgondagen kommer bli.

Det förklarar hans dåliga aptit & ännu sämre sömn än vanligt.

Får hoppas att detta inte håller i sig allt för länge. Min lilla krigare. En vecka på förskolan & sedan kom skiten in i huset..

Tänkte dela veckans matsedel till er tidigare i dag, men som ni säkert förstår så blev dagen inte som planerad.. Så den kommer här i stället. Bättre sent än aldrig 🙂

 

Måndag : Varma kantarelltoast i ugnen ( självplockad svamp ) med sallad.

Tisdag:  Spagetti & Köttfärssås ( även denna vecka då det är Kidhs dag & val av mat )

Onsdag: Broccolisoppa med bröd

Torsdag: Fiskbullar med Potatis & kokta grönsaker

Fredag: Tacos på kyckling

Som ni ser är veckans mat inte jätteavancerad. Vi valde att ha den ganska simpel i och med sjukdomarna här hemma. Utöver mina blåsor i munnen & Matheus höstblåsor så har båda barnen ont i halsen & vi alla känner oss nog lite halvkrassliga även om ingen har feber.

 

Hoppas att du haft en fin start på veckan & att ni klarat er från höstens vabbtider.

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lovisa

    Du är säkert medveten om det men tycker det är fult av C att ljuga på sin insta om att han träffar M varje dag för han bor med honom .

    Försök få ensam vårdnad, tänk vilken dålig förebild C är för M när han växer upp. Även om han är biologisk far så tror jag M klarar sig utan hans syn och uppfostran.

  2. Yvonne

    Hej!
    Antagligen har ni alla höstblåsor (enterovirus). Man kan ha det med väldigt olika symptom, allt från blåsor i och runt munnen, på handflator och fotsulor samt hög feber och snuva medan en annan kanske bara har ett par blåsor i munnen eller lite ont i halsen! Kan vara bra att veta att man smittar lika mycket oberoende! Hoppas det går snabbt över!❤

  3. Ullis

    Rekommenderar dig att gå med lilleman till läkaren. Han kanske kan få någon salva utskriven, han kanske har klåda?!?!