VISST FÅR MAN LOV ATT KÄNNA SIG STOLT? – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

VISST FÅR MAN LOV ATT KÄNNA SIG STOLT?

Godkväll i stugorna. Har du haft en fin dag.

Jag vill börja med att be om ursäkt till några utav er som var här inne på bloggen tidigare idag & hittade en rabattkod jag ramlat över på hela 50% rabatt på flera produkter hos Lekmer. B.l.a ytterkläder som jag själv lade en beställning på.  Tyvärr stämde inte informationen jag kollat upp att den skulle gälla även idag, den tog tydligen slut igår. Så ledsamt & förlåt till er som hann bli besvikna.

Jag ska göra mitt bästa att kolla upp med Lekmer direkt om dom kanske kan ge en personlig kod enbart för er, men jag kan inte lova något. Men jag lovar att jag iallefall ska försöka & det gör jag pågrund utav att jag skäms att jag delade något som tydligen inte gällde. Förlåt!

 

 

Matheus somnade som en stock i kväll  ( tack för den ) & Ellah & Kidh somnade precis dom också efter att ha legat i sina sängar & läst en stund. Själv dukade jag precis upp ett glas vin & lite nötter på bordet framför Idol. Jag måste ta tag i lite kvällsjobb för att få ro i kroppen. Den här & nästa vecka är verkligen galna när det kommer till arbete, men mitt i det försöker jag sträcka på mig, vara stolt över att jag som företagare lyckats så jäkla bra ändå, att så många företag ser hur hårt jag sliter, hur mycket engagemang jag lägger bakom bilder & matrial & att allt jag gör är äkta & något jag verkligen kan stå bakom att dom väljer att betala för att synas i mina kanaler.. Visst får man lov att känna sig stolt?

 

Ha en fin kväll.

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.