NU ÄR HON HÄR, VÅR LIVIA! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

NU ÄR HON HÄR, VÅR LIVIA!

Kom hem för en kort stund sedan i från Förskolan & Matheus somnade snabbt.

I dag var vi kvar & åt lunch tillsammans med dom andra & det gick jättebra. Man märkte att han började bli både trött & hungrig precis innan lunch , precis som alla andra barn. Men med mat i magen piggnade han på sig & häll sig vaken till vi kom hem.

 

I morgon ska jag prova att gå i från en stund & låta han äta lunch själv. Tror det kommer gå jättebra. 🙂

 

Kom ju på att jag glömt att berätta att vår familj har utökas & att jag nu har mina fyra barn som jag önskat. Nu är hon här, vår Livia. Ni som följt mig länge vet ju att Matheus var tänkt att heta Livia om han var en flicka & nu när situationen är som den är så känner jag mig klar med barnafödandet så nummer fyra fick bli en liten adoption. Hon kom hem igår & barnen är storförälskade. Som dom längtat, i flera år har dom haft en dröm & igår blev den sann <3

 

 

Det har gått över förväntan. I skrivande stund ligger hon tätt intill mig & hela natten har hon legat & sovit tillsammans med Ellah.

 

Ha en fin dag.!

 

Puss & kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.