KÄNNER OBEHAG I KROPPEN & EN SMULA RÄDSLA! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

KÄNNER OBEHAG I KROPPEN & EN SMULA RÄDSLA!

Godkväll fina du!

 

Vill tacka för all kärlek ni gett mig det senaste dygnet. Ni är ju helt fantastiska, vad skulle jag på riktigt göra utan er.  <3

 

Jag & Ellah tänkte ta en tjejkväll. Vi har köpt hem Sushi & ska kolla på Dumbo. Ellah är tvärsäker på att jag kommer börja gråta. Hon känner mig allt för väl så jag gissar att hon har rätt 🙂 Har du sett den filmen?

 

Matheus sover & Kidh är hemma hos sin Pappa. Skönt att kunna ge barnen lite egentid då & då.

 

Innan vi slår på filmen & påbörjar vår kväll måste jag bara dela med mig av något riktigt otäckt. Först tyckte jag det var lite småkul, men nu är jag lite smårädd , på riktigt. Det är nämligen så att när vi kom hem från Gotland så fungerade plötsligt inte min nyckel till Postboxen här på gården ( jag bor i Radhus ) . Ringde om det till vår bovärd som kom hit & undersökte saken. Tydligen visade det sig att någon bytt cylindern & satt in min i någon annans postbox, en som inte tillhör någon. Detta tar alltså flera minuter att utföra & inget som kan hända som ett misstag. Dom enda som har tillgång att komma in där är brevbärarna & min bovärd.

Min bovärd hjälpte mig att byta tillbaka mitt lås, men så idag när jag kommer & ska hämta posten så är mitt lås bytt IGEN. Detta är det som gör mig lite skraj. Vem väljer att göra detta enbart mot mig i hela området? Känns som om det verkligen skulle vara personligt riktat mot mig, eller hur skulle du ta det? Även min bovärd fick oroskänslor i kroppen & skulle ringa upp Posten i morgon för att få reda på vem som kör turen ut hit…

Hoppas få klara svar så jag inte behöver oro mig över detta… Känns skönt att åka till Liseberg imorgon, släppa allt här hemma & bara leka av sig 🙂

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Carina W

  Kolla bla ”adresslåset” på skatteverkets hemsida. Där finns olika sätt att skydda sin adress och hem för intrång. Kram🌸

 2. Tina

  Vad obehagligt. Min spontana tanke var att någon kanske vill åt din post? Tänker på att man får kanske roliga paket och erbjudanden som influenser som någon vill åt?

 3. Anki

  Men jösses, hur mycket elände ska du behöva stå ut med egentligen? Hoppas det ordnar sig och att du får lugn och ro snart. Kram!

 4. anna

  Det later faktiskt konstigt – fattar inte att nagon har sa mycket tid och energi att just träffa dig därmed? Har det ngt att göra med C.? Har du ingen chans att bevaka din brevlada lite mer? Eller är det en kille som bara vill skoja lite? Men i alla fall är det ngt som kan förföljas av polisen… hoppas det löser sig…

 5. Diana

  Du tror inte att det är C som bråkar med dig? Menar det är ju inge svårt att få en nyckel kopierad tyvärr. Byt hela cylindern till nytt lås o nya nycklar.

 6. Malena

  Hej!
  Jag hade ringt polisen på en gång! Det är ju någon som vill åt din post. Tänk på att den då kan få massa info om dig, så den senare kan tex stjäla din ”identitet”så den kan handla saker osv i ditt namn.
  Skynda anmäl!