NU ÄR DET INTE LÅNGT KVAR.. – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

NU ÄR DET INTE LÅNGT KVAR..

Hej vännen!

 

Matheus sover middag, jag dricker kaffe & försöker ta tag i lite jobb medan barnen leker med kompisar. Ellah har haft en vän sovandes här i natt ,så dom tar verkligen vara på sommarlovet in i det sista.

Vi har en hel del att fixa i eftermiddag b.l.a två fotograferingar för kommande samarbeten , ett större jobb som ska in på Utkast & så måste jag verkligen ta tag i all tvätt sen efter Gotland som jag ignorant slängt in i tvättstugan…

Nu är det inte så långt kvar tills Matheus börjar på Förskolan. Vi ska dit i morgon för att hälsa på & bestämma datum & tid för start på inskolningen. Känns bra & jag känner mig väldigt bekväm i det till skillnad mot när Ellah & Kidh var små.  Skillnaden nu mot då är stor , idag har jag ett arbete där jag har lyxen att kunna anpassa mina tider själv efter vad som passar Matheus bäst. Vi kan ta sena mornar om vi vill, vi behöver inte stressa , timmarna på Förskolan behöver inte bli så långa & varje fredag kommer vi vara hemma tillsammans,

Jag ska njuta av den möjligheten!

 

Skulle inför starten behöva er hjälp. Vilka gummistövlar är bäst på små knubbiga fötter?

 

 

Hoppas du har en fin dag, här ska vi snart åka för att inhandla det sista inför fotograferingen & sedan sätta igång!

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Camilla K S

  Crocs med handtag på sidorna som gör det enkelt även för små barn att ta på sig dom, eller Kavats med praktisk löstagbar innersocka! 👌🏻

  1. theresewickman
   theresewickman

   Tack, jag har också märkt att deras stövlar är trånga. Köpta fodrade gummistövlar till mina två andra barn som dom inte ens fick i fötterna i 🙂

   KRAM & tack för tips!

 2. Tina

  Härligt att du känner så, det är ju viktigt att en själv är redo för inskolningen också 💕 Personligen tycker jag att Crocs stövlar är de allra bästa och förskolepersonalen säger att de varit så himla bra då de är helgjutna så de kan inte läcka in i några skarvar 🙂

  1. Nina

   Crocs stövlarna har passar perfekt på mina två barna knubbiga fötter. Ett till plus för stövlarna är att dom torkar otroligt snabbt om man vänder dom upp och ned så vattnet har möjlighet att rinna ut👍