ETT AV MINA SMULTRONSTÄLLEN! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

ETT AV MINA SMULTRONSTÄLLEN!

Ska bli regn i morgon så idag packade vi med oss matsäck , badkläder & for iväg med vänner till Uskavi Kalkbrott som ligger 35 min från där vi bor. Detta är ett av mina favorit smultronställen. Så enormt vackert här!

 

På eftermiddagen blev det plötsligt så mycket folk, då valde vi att åka hem, men först stannade vi till i Nora på väg hem för att äta Noraglass på ett supermysigt Cafe precis nere vid vattnet. Tog sen en promenad & kollade på alla vackra hus. Plötsligt så lockade Nora väldigt mycket, kanske skulle vi bo här jag & barnen? Endast 20 minuter in till Örebrocity med lättkörd väg & det verkar bara vara så himla mysigt där.

 

 

Hoppas du haft en fin dag. Är helt slut efter en dag på vift. Lilleman har precis somnat & dom stora barnen ligger i soffan & kikar på film & jag hade tänkt försöka  hålla ögonen öppna för att se Maria Wern på tv, sedan blir det Godnatt, väntas ju en dag i morgon också.

 

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Kom till Nora! Vi tar emot er med öppna armar ! Jag och min dotter bor här. Jag är uppvuxen här och trivs så bra. Jag är själv med min dotter för det mesta. Vi erbjuder oss att visa er allt 😊

 2. Camilla

  Hej Therese!
  Vilka härliga bilder du tar!
  Tänkte fråga vad du använder för filter då jag ska göra en tavla i present till sambon och älskar detta filter. Stor kram och var rädd om dig/Camilla

  1. theresewickman
   theresewickman

   Heej 🙂

   Jag redigerar mina bilder i Lightroom & har färdigköpta presets som jag gör lite småändringar i från. Just nu använder jag mestadels The French Folk presents, sök på google 🙂

 3. Eva-Karin

  20 minuter är lite glädjekalkyl. Men på 30 min är du inne i Örebro om det inte är mycket trafik. Nora är härligt.

  1. theresewickman
   theresewickman

   Ja, jag räknade till oss här i Lillån & det är ju inte direkt inne i Örebro city, så 0 min har du säkert rätt i 🙂