ENSAM HELG & MIRKA PÅ BESÖK! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

ENSAM HELG & MIRKA PÅ BESÖK!

Hej vännen!

 

Har du haft en fin helg?

Jag blev ganska så spontant barnfri under ett dygn. Dom stora barnen hade en helg hos sin Pappa & C kom för att umgås med Matheus, så jag flydde hem till min Mamma där jag hängt vid poolen & umgåtts med kompisar..

Hade en plan om att jobba ikapp & bara ligga i sängen & kolla serier, men i stället fick jag en fin kväll tillsammans med några vänner på min mammas baksida där vi badade, grillade gott & satt uppe sent. Även sådana kvällar behövs i livet. Jobb & annat finns ju kvar..

 

Men tänk så knäpp man är. Jag hade längtat så enormt mycket efter en natt på tu man hand, där jag kunde få sova ikapp helt ostört & så har jag ändå sovit som en kratta. Vaknat upp flera gånger med en konstig oros känsla över att vara i från barnen, men framförallt Matheus. Är det inte lustigt hur man i många stunder fungerar som Mamma? Jag kan inte sova när jag är med lilleman då han fortfarande vaknar så ofta på nätterna & uppenbarligen kan jag inte heller sova i från honom?

 

Men men, ändå skönt att slippa ansvar för ett dygn & bara göra lite som man känner för. Fick igår innan jag åkte hemåt också fin besök utav Mirka & några utav hennes äldsta barn som varit ute på en roadtrip längre ner i landet under en vecka.

På vägen hem mot Uppsala tyckte dom det passade perfekt med ett stopp här & det gjorde dom helt rätt i. Blev en kort men mysig stund där vi fick kramas, prata i kapp lite & njuta av fantastiskt god glass på min mammas glasscafe i parken uppe på stan..

 

 

 

Nu ska jag & barnen packa in matsäck & badkläder i bilen & fara iväg mot det vackra Kalkbrottet här i närheten. Planen var att åka dit redan i förra veckan, men magsjukan kom på besök i stället.. Vill ni se bilder från Kalkbrottet i morgon?

Det är helt otroligt vackert att man inte kan förstå att det är i Sverige..

 

Ha en fin dag,

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.