HEJ ALBERT! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

HEJ ALBERT!

I annonssamarbete med Albert

 

Jag ska erkänna att Matte inte varit en av mina starka sidor, faktiskt så är matematik det enda ämnet jag blev underkänd i. Jag kämpade & träglade mig fram på lektionerna men förstod mig aldrig på lärarens sätt att förklara. Nu i efterhand önskade jag att det fanns fler valmöjligheter för mig att ens ha en ordentlig chans i matematik, men det fanns inte då..

 

 

Jag är glad att man numera, oftast möter varje barn & individ & lär ut på det vis som fungerar bäst för varje enskild individ & att det nu också kommit mer stimulerande vis att undervisa på.

 

Vi har under en period provat på tjänsten Albert, vilket fungerar som en digital mattelärare där barn på ett roligt vis kan bli bättre på matematik. Mina ungar älskar den & Kidh är just nu inne i en period där klockan intresserar honom mycket där han vill bli bättre på mer än hel & halvtimmar så det övar han på flitigt.

Det jag gillar extra mycket med tjänsten är att det inte bara är ett roligt & lärorikt spel, utan att den också är kopplad till skolans läroplan. Tänk så bra?

Ellah som verkar fått mammas ointresse för just Matte tycker äntligen att det är kul att “plugga”, för det är just det man gör i Albert, medan det känns som lek.

 

Tjänsten är från 3 år enda upp till 16 år , vilket jag tycker är oerhört positivt. Då kan du börja med Matematik på en rolig & anpassad nivå för yngre barn för att på ett enkelt sett förbereda sig inför skolan men också få en hel del läxhjälp när man som tonåring träglar med läxor som ens föräldrar kanske inte förstår sig på.

Jag ger denna tjänst 10 av 10 pinnar, den har underlättat så mycket för oss & barnen tycker äntligen det är kul med Matte. 🙂

 

  

Väckte denna tjänst intresse hos dig att kanske prova tillsammans med dina barn?

 

Då kan jag glädja dig med att du just nu får prova på denna tjänst helt gratis enda fram till skolstart 20/8.

 

Klicka in dig HÄR & ha en fantastik lärorik stund tillsammans <3

 

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.