DET BLIR SÄLLAN SOM PLANERAT.. – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

DET BLIR SÄLLAN SOM PLANERAT..

Ibland blir det inte riktigt som planerat.

Igår storstädade jag huset & förberedde matsäck inför dagens utflykt till ett jättefint kalkbrott här i närheten som vi skulle åka tillsammans med ett par vänner.

Men så plötsligt, väldigt sent i går kväll när både Ellah & Kidh somnat i soffan så börjar hon från ingenstans kräkas & det i hela soffan & på hela sig själv.

När väl hon var duschad & sanerad så var det bara att ta tag i soffan & slänga in allt i tvättmaskinen, blev en sen natt i säng för mig & en tidig morgon då Ellah är fortsatt dålig.

Hon var nog mest ledsen för att vi inte kan åka idag som planerat & att vi förmodligen missar dagarna ute på landet hos Morfar som vi skulle ha i veckan.

Sagt att det inte alltid blir som man tänkt & det viktigaste nu är att hon blir bra igen, så får vi ta det därefter, vi har ju hela nästa vecka på oss att ta badutflykter om vädret håller i sig.

Hon själv tror att hon fått i sig något då hon i förrgår var hemma hos en kompis & hade tjejkväll & efter att hon åt något så fick hon ont i magen, ett magont som hållit i sig till hon kräktes igår. Hur vet man om det är magsjuka eller något hon kanske ätit?

 

Nu har han inte kräkts sedan tidigt i morse & ligger & kollar film & myser men klagar fortfarande på magont, inga illamående utan bara smärta i hela magen säger hon…

 

Får se hur dagen utvecklar sig,  vi får göra det bästa av situationen <3

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Det kanske inte är riktigt samma sak men min son har haft en tendens till att kräkas när han har ätit för mycket ”skräp” (chips, godis pizza tex)
    Hans mage har varit känslig men då ha det varit lätt att veta när man tänkt vad han har ätit och att det inte har luktat nått. Men det kanske är annorlunda om man ätit nått dåligt.
    Hopps iallafall att hon piggnar till snart ❤️