MINA 3D BRYN! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

MINA 3D BRYN!

Hej vännen!

 

Nu när jag fick en kort stund för mig själv medan lilleman sover & dom stora fastnat framför en film så tänkte jag äntligen ta tillfället att besvara era frågor ni hade om mina 3d bryn.

 

Gjorde det ont att tatuera brynen?

Det känns, absolut, men ingen större smärta. Sandra som gjorde mina var också noga med att ta på ett lager bedövningssalva så kände knappt något alls, mest en behaglig känsla.

 

Hur mycket kostar det att göra 3 d bryn?

Hos Sandra som helt klart är bäst i hela Örebro, folk reser lixom över 30 mil för att komma till just henne så kostar det 3200 kr, då ingår 2 besök där hon till andra besöket fyller på eller ändrar lite efter kundens önskemål.

 

Vad gjorde du för slags bryn?

Vad jag förstått så kan man göra två typer av ögonbryn & jag valde kombinerade, alltså lite av båda. Det betyder att hon gjorde som hårstrån på brynen som del 1 &  sedan valde jag puder, för att få en känsla av att dom alltid är målade. Tycker det ä riktigt snyggt.

Så när jag var på mitt återbesök valde vi bara att fylla på med puderkänslan & gjorde då också brynen lite bredare. Hade fått känna in mig i brynen under 6 veckor & vågade mig sen på att göra dom lite tjockare.

Är verkligen supernöjd!

 

Hur länge håller brynen i sig?

Allt mellan 2- 6 år & det beror helt & hållet på egen skötsel, olika hudtyper & diverse behandlingar.

 

Sandra erbjuder dig den nyaste tekniken inom kosmetisk tatuering där hon jobbar med maskin (micropigmentering).

 

Tänkte visa er lite bilder..

 

 

Före bilder :

 

 

Under själva behandlingen , del 1 när vi gjorde som hårstrån.

Sedan valde jag att fylla på med puderkänslan:

Blev sådan stor positiv förändring & jag är så himla nöjd.

Många som väljer att göra denna behandling är folk som kanske inte har så mycket hårväxt i sina bryn, eller som kanske har väldigt ljusa bryn, eller kanske inga bryn alls?  eller som jag, jag valde det för att jag är sämst på att plocka  mina ögonbryn & få en fin form på dom & jag kan heller inte konsten att måla dom naturligt & fint.  Så detta underlättar enormt mycket för mig & jag kan med handen på hjärtat rekommendera alla som funderat på detta att våga.

Sandra är en väldigt lättsam kvinna som alltid ser till sina kunders bästa, är lyhörd & som vill ha 100% nöjda kunder. Hon kan också svara på frågor ni kanske sitter på som inte jag kan besvara.

Du hittar Sandras hemsida HÄR, där kan du också läsa mer angående dom olika behandlingarna & där hittar du också hennes kontaktuppgifter.

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Louise

  Hej! Lyckades hitta ett gammalt inlägg, men har en undran i vilken månad du gjorde dina 3Dbryn? Var det mitt i sommaren? Kunde du isf vara något i solen?
  Hälsningar Louise

  1. theresewickman
   theresewickman

   Tror jag gjorde dom i maj om jag inte minns fel? Jag skulle helst skydda dom mot solen för att dom ska hålla sig så bra som möjligt. Men den fejlade jag ganska mycket med då jag är en riktig soldyrkare även om jag försökte hålla mg borta så mycket jag kunde. Dom är fortfarande fina, men skulle nog bevara färgen ännu mer om man inte gjorde dom precis intill sommaren. KRAM

 2. Tina

  Måste bara säga vad otroligt vacker du var på fotona när du var helt ”naturell” och avsminkad. Brukar inte kommentera andras utseende egentligen så vill inte låta ytlig men det var nåt speciellt med de fotona som var extra vackert 💕