Therese Wickman

KAN KNAPPT TRO DET ÄR SANT..

Hej fina du..

 

Som rubriken lyder kan jag knappt tro det är sant, men Ellah & Kidh är hemma igen & jag mår så himla mycket bättre. När jag har alla mina barn omkring mig så känner jag mig så jäkla starkt. Känns som om alla jobbiga känslor,tankar & ångest bleknar bort.

Dom är det viktigaste i mitt liv & det är genom deras kärlek & skratt jag inser att så länge dom mår bra, så mår jag bra & oavsett vad framtiden visar så klarar jag det. Deras välmående är viktigast ?

 

Vi firande hemkomsten med att åka upp på stan, strosa en kort stund i den varma kvällssolen & åt sedan middag på Boulebar.  Nu är vi redo för en kommande vecka som ser väldigt lovande ut ?

 Hoppas du haft en fin dag!

Godnatt & sov så gott ?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anne

    Allt ordnar sig såklart. Det är det som är hållbart för dig, som du måste satsa på. Och vad det är—-det vet bara du själv. Du är stark…du klarar detta<3

  2. Sassa

    Hur berättade du för Ellah och Kidh att C inte bor kvar? Har de känt det på sig? Kanske ditt svar kan hjälpa nån annan här.
    Tycker din blogg och insta är jättefin,vill också ha ditt jobb!

  3. Jessca

    Kanske inte angår oss andra, men hur har ni löst det med hur ofta C träffar/umgås med M? Tänker om ni har gjort upp vissa dagar etc. ❤️ Älskar din familj! ?

    1. theresewickman

      Jag låter han få komma när han vill, men än så länge fungerar ”bara” varannan helg för honom då han sagt ja till så mycket arbete. Men då ser jag det som självklart att han får sova här, jag kan om inte annat sova hos vänner eller mina föräldrar. Det bästa för Matheus måste få först , mina känslor får läggas åt sidan. Hur det blir längre fram, vilka beslut vi tar får vi se då, men nu fokuserar jag på Matheus bästa & det är att inte behöva flytta runt utan bo här ?

      1. Anki

        Du är snäll som tänker så men var rädd om dig bara så du och de större barnen inte blir utnyttjade. Den gränsen är så hårfin och det är lätt att glida över den utan att man märker det själv. Att C kommer och bor över någon gång då och då är antagligen oroligare för de två större barnen än för M är eftersom han är så liten än. Det kan bli svårt för dem att förstå varför det blivit så här och mycket annat. Tyvärr har jag sett en liknande situation på nära håll och risken finns att det blir jobbigt för dem längre fram. Det är så fina barn så var rädd om dem. Kram på er och ta hand om varann!!!