EN BEFRIANDE KÄNSLA! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

EN BEFRIANDE KÄNSLA!

Hej fina du & tusen tack för all kärlek ni gett sedan lilleman insjuknade i Rumänien.

 

Nu är vi hemma i Sverige igen & det är en befriande känsla. Vi kom hem supertidigt i går morse vilket gjorde att man var lagom trött efter bara två timmars sömn på natten. Hade lovat barnen en myskväll delux när Matheus somnat för natten & det hade vi också. Passade perfekt som avslutning på dagen när man var så enormt trött.

Vi kröp upp i dubbelsängen, beställde hem mat som vi åt från sängen, jajjeman, från sängen & kollade sedan på Sunes Sommar.  Har saknat dessa myskvällar, bara vi tre <3

 

Idag tog vi en seg morgon hemma. Jag passade också på att slänga in lite tvätt, packa upp efter resan & slängde in disk i maskinen, sedan åkte vi ut till min Pappa på landet där vi badade i sjön, åt kvällsmat & njöt utav en fin eftermiddag. Svensk sommar när den är som bäst!

 

 

 

Hoppas du haft en fin dag, i morgon ska vi träffa Mormor & jag ska också hjälpa henne med lite jobb till hennes företag, sedan åker barnen hem till sin Pappa då en veckas Ölands semester väntas för dom. Frågan är vad jag & lilleman ska hitta på ensamma en vecka, några förslag?

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Bea

  Jsg föreslår en lugn pch skön hemmavecka.
  Ro om dig. Pyssla med ditt. Bestäm vad du vill äta och när. Bjud hem vänner. Strosa på stan med Mattheo. Ta en utflyk. Kanske till Mirka? Gör sånt du saknat och längtat efter.
  Kram Bea

 2. Maria

  Skönt att få komma hem och landa i lugn och ro. Passa på och njut av denna vecka, kanske spendera tid på landet det brukar kunna vara härligt för kropp och själ.

 3. T

  Låter som en bra idé att va bara du o barnen ett tag så får man väl se var det landar. Förstår om du inte vill skriva om allt som händer men jag som kanske kommer att hamna i damma sits (ensam med tre barn) skulle uppskatta att se inlägg som visar att det funkar <3

  1. Bea

   Hej!
   Jag är ensam med tre barn. Allt som måste funka funkar. På ett eller annat sätt. Lätt är det inte. Men det är det inte att stanna i en dålig relation heller.
   Bea

 4. Tina

  Förlåt, ser nu att jag totalt hade missat ditt inslag om hans värmeslag/solsting. Stackars liten. Bra att du stod på dig och sökte hjälp. Jag är jättenojjig till och med i Sverige när det gäller värme och sol. Därför är inte sommaren min favoritårstid under småbarnsåren. Man blir lite låst tycker jag när man ska undvika arr vara ute mellan 11-15 osv. Vilken tur att han blev bättre och att ni fick hjälp ❤️🙏🏻 Förstår att du blev rädd och ledsen. Tack för att du delar med dig, viktigt så att andra tänker på hur lätt detta kan hända 💞

 5. Tina

  Hänger inte riktigt med. Har Matheus varit sjuk? Fick ni åka hem tidigare än planerat. Kan inte se att jag har missat något inlägg. Hursomhelst hoppas jag att det inte var något allvarligt, men han ser ju frisk o fin ut på bilderna tillbaka hemma i Sverige i alla fall 🙂

  1. theresewickman
   theresewickman

   Nej, men dock har han flyttat till annan stad för jobb under en period. Behöver få vara själv en stund <3

   1. tant H

    Du imponerar verkligen och det Du inte klarar av det finns inte!
    Önskar Dig lugn och ro och solsken varje dag/ Kram