VÅR HELG PÅ LEKSAND SOMMARLAND & EN BRA NYHET! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

VÅR HELG PÅ LEKSAND SOMMARLAND & EN BRA NYHET!

Hej fina du, har du haft en fin helg?

 

Vilken värme som drog in över Sverige, har du också haft det varmt?

 

Vi har ganska nyss landat hemma efter fyra underbara dagar uppe i Leksand. Oj så bra vi haft det.

Tänk så mycket gnabb det kan vara barnen i mellan här hemma, men så fort man åker i väg på semester så är det som om något händer, inga bråk, kanske något litet gnabb, men inte alls som hemma.  Älskar när semesterkänslan intar i kroppen & man bara finner lugnet..

 

Vår helg har gått i ett, men vi har också hunnit njuta mycket där i mellan. Barnen har sprungit mellan badlandet & alla olika områden som bjuder in till lek på Sommarlandet & vi vuxna har gjort det bästa för att hinna efter..

På kvällarna efter att vi landat i stugan efter heldagar på sommarlandet har vi tagit det lugnt, ätit gott, tagit promenader nere vid stranden & en kväll åt vi också middagsbuffen nere vid Resturangen & såg familjeshowen som visas där varje kväll under sommaren. Så kul! Barnen dansade, sjung med & hittade vänner att leka med.. Svensk sommar när den är som bäst!

 

Detta lilla mysiga fik ” Skafferiet Siljan “inne på Leksand sommarland hade extremt goda våfflor. Rekommenderas om ni ska dit.

 

Utsikten från vår stuga. Snacka om att Matheus är en liten livsnjutare 😉

 

I morgon ska vi packa upp alla kläder, tvätta för att sedan packa om igen då vi imorgon natt åker till Rumänien för en vecka. Först ska jag dock jobba hela morgondagen & jag är så himla glad & tacksam att Constantin tog ut en extra semesterdag i morgon för att hjälpa mig med allt som ska hinnas göras & ta Matheus så jag kan ta ikapp allt jobb innan vi reser…

 

Och just det, jag höll på att glömma, idag fick C ett brev om att han kommer få tillbaka körkortet om 2 veckor, den lyckan & lättnaden. Den första han ringde till var hans chef för att berätta dom bra nyheterna. Tror minsann han lärt sig sin läxa 😉

 

 

Ha en fin kväll!

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. theresewickman
   theresewickman

   Fast så allvarligt ansåg dom nog inte det vara i och med att han fortfarande låg under hastigheten på vägen & att det var med släpkärran han körde för fort med.. Vi är glada åt det iallefall 🙏

   1. Lena

    Ja glada ska alla andra också vara att det inte hände en olycka. Släpet är inte avsett att köra i de hastigheterna. Bromsarna är inte avsedda för detta.
    Tänk på vad du skriver, han körde väl inte under hastigheten på vägen. Den är ju 80 med släpvagn .

    1. theresewickman
     theresewickman

     Tänka på vad jag skriver? Men snälla, jo han körde under hastigheten som visade på vägen, självklart alldeles för fort med släpkärra, men fortfarande under hastigheten på vägen, vilket jag gav som en anledning till varför han kanske inte blev av med körkortet så länge… Det var ett ärligt misstag, då han inte visste bättre i och med att du i Rumänien, där han tagit körkort får köra lika fort med släpkärra som hastigheten på vägen.. En dyr läxa som han nu lärt sig !
     Ha en fin dag <3

    1. theresewickman
     theresewickman

     Vad menar du då? Något speciellt du tänker på? Sen beror det självklart på hur man formulerar sin kritik. En del kastar ut sig rena elakheter & något jag inte anser vara kritik. Men berätta gärna om det är något speciellt du tänker på, så kanske jag kan besvara? <3

    2. Anonym

     Vi kan ju börja med indraget körkort och & tecken. Vilja att ta till sig synpunkter och råd tycks saknas.

     1. theresewickman
      theresewickman

      Fast vad menar du att jag inte kan ta kritik? Kritik handlar om att lyssna på vad folk skriver, men för det behöver jag väl inte ändra vad jag själv tycker, eller? Som med & tecken. EN har sagt att dom önskar jag kunde kunde ändra till och, men jag själv känner inte att jag vill göra det utan gillar mitt sett att skriva.. Hur kan det vara fel? Och körkortet? Självklart har jag sagt att det är hans egna fel, vem annars? Men jag har också förklarat att det var ett misstag, att det handlar om okunskap. På vilket sett kan jag inte bemöta kritiken menar du? KRam

    3. Lena

     Fattar du inte han körde för FORT eftersom han hade släpvagn. Hastighetsskylten visar vilken fart du får köra i med godkänd bil UTAN släp.

 1. Charlotte

  Kan du inte bara snälla sluta med &-tecken, det heter OCH. &-tecken används av små barn. Din blogg blir oläslig med massa &-tecken överallt!!

  1. theresewickman
   theresewickman

   Jag kommer nog förmodligen fortfarande skriva med & tecken, ledsen att det uppenbarligen verkar störa dig så mycket…

   Barn? Min dotter använder då aldrig detta tecken, men det spelar dock ingen roll, för det är så jag valt att skriva min blogg 🙈
   Han fin dag 🌸

  2. Alma

   Själv uppskattar jag dessa & tecken, tycker det är enklare att läsa texten och ser finare ut. Sen är det Therese blogg och då får hon bestämma hur hon vill skriva!😊

 2. Anki

  Vad skönt att det ordnade sig med körkortet för C. Det är inte alltid lätt att kunna varenda regel men den här glömmer han nog inte i första taget. Hoppas er resa blir bra nu och kram på er!!!

   1. theresewickman
    theresewickman

    Men när har jag någonsin sagt att han INTE kört för fort i och med att han körde med släpkärra? Om jag inte minns fel så skrev jag också ut exakt hår många km för fort han körde i blogginlägget. Förstår inte varför du fortsätter argumentera när jag aldrig ens påstått något annat 🙈 Njut en smula & ha en fin dag ❤

    1. Lena

     Jag svarade Eva.
     Om du visste vad jag njuter varje dag. Jag har ett fint liv . Men jag kan ta kritik

     1. theresewickman
      theresewickman

      Skönt att höra.. Det kan jag med, men att ta kritik & påhopp är två helt olika saker. Kanske bör tänka på hur du formulerar dig, för jag har aldrig sagt att han inte kört för fort, vilket du om & om igen tar upp.. Ha en fin dag <3

     2. Lena

      Vet att du skriver det. Men han har gjort ett lagbrott som du tycker är ok. Nu kommer du att försvara dig.
      Men ska alla som kommer hit oavsett vad de gör för olagligt klara sig för de visste inte att det inte var lagligt i Sverige

     3. theresewickman
      theresewickman

      Tycker du tar detta till en väldigt låg nivå. Han körde för fort med släpkärra, ett lagbrott som han såklart ska straffas för vilket jag aldrig sagt något om, sade bara att situationen var olyckligt då det handlade om den okunskap, då det i Rumänien är lagligt att köra lika fort med släpkärra som utan. Han fick ett straff, som jag INTE bestämde, han fick tillbaka sitt körkort.
      Tänker inte ta upp detta en gång till & verkligen inte gå in på en diskussion om vad “invandrare ” gör för brott & inte då detta INTE har med Constantin att göra…..