PERFEKT UNDER SOMMAREN! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

PERFEKT UNDER SOMMAREN!

I annonssamarbete med Toonix

 

Hej vännen, ha du gått på semester än?

Här försöker jag dra ner på jobbet & lägga arbetstiderna så jag kan spendera lediga dagar med barnen,

Det är underbart, vi njuter av värmen, barnen springer in & ut från baksidan , i & ur från poolen, äter glass & leker med grannbarnen. Detta är väl sommarlov så säg?

 

Dock blir barnen, speciellt Kidh småtrött mitt på dagen, han vill gärna dra sig undan en stund & söker sig till skuggan. Där tittar han ofta på en serie eller spelar något spel från sin padda & laddar sina batterier.

Toonix appen är den som figurerar mest här hemma just nu. Massa roliga spel, serier & filmer som passar från små till äldre barn. Jag & barnen brukar även då & då se familjefilm tillsammans genom appen. Uppskattar extra mycket att det är så brett span på filmer, serier & spel & inte bara anpassat till väldigt små barn.

Undviker annars gärna att barnen, speciellt på sommaren blir sittandes med ipaden, men en stund för att vila tycker jag bara kan vara bra samt så ser jag det som perfekt nu under sommarens alla långa bilresor.

 

 

Vill du veta mer om appen eller är sugen på att ladda hem den till dig & dina barn?

Just nu får du prova appen helt gratis i 30 dagar, så passa på att se vad ni tycker om den..

Gå in HÄR

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. theresewickman
      theresewickman

      Det är för att du kopplar ihop det & startar ett konto, så skulle du inte säga upp kontot efteråt så dras det en månadssumma från ditt konto. Det är alltså för smidighetensskull om du är nöjd & vill vara kvar så är du redan registrerad 🙂